Γιατί τα μωρά του Ιουλίου είναι ξεχωριστά σύμφωνα με τους επιστήμονες

Γιατί τα μωρά του Ιουλίου είναι ξεχωριστά σύμφωνα με τους επιστήμονες

Λέγεται ότι τα παιδιά που γεννιούνται τον Ιούλιο εκτός από τυχερά, είναι και πολύ ξεχωριστά! Διαθέτουν ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν ακόμη πιο αξιολάτρευτα. Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε τι λέει η επιστήμη.

Είναι πιο αισιόδοξα

Σύμφωνα με μία μελέτη η εποχή που γεννιόμαστε καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το πώς βλέπουμε τη ζωή. Tα μωρά, λοιπόν, που γεννιούνται τον Ιούλιο ξεχωρίζουν για την ηλιόλουστη και αισιόδοξη διάθεσή τους. Η θετική τους σκέψη τους δίνει την δυνατότητα να βρουν την χρυσή τομή σε οποιαδήποτε κατάσταση, όσο δύσκολη κι αν είναι.

Είναι η ψυχή της παρέας

Τα μωρά του Ιουλίου είναι πάντα χαμογελαστά και ευδιάθετα. Κερδίζουν τις εντυπώσεις και όλοι επιζητούν την συντροφιά τους. Έχουν εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ, είναι κοινωνικά και αυτό που αποκαλούμε η ψυχή της παρέας.

Είναι πιο δυναμικά

Σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία, τα μωρά που γεννιούνται τον Ιούλιο χαρακτηρίζονται από δυναμισμό, καθώς από μικρή ηλικία δείχνουν να έχουν αυτοέλεγχο και να προσαρμόζονται πιο εύκολα, από μωρά που έχουν γεννηθεί το φθινόπωρο ή τον χειμώνα.

Πετυχαίνουν τους στόχους τους

Παρά το γεγονός ότι ο μήνας Ιούλιος χαρακτηρίζεται από ραθυμία, τα παιδιά που γεννιούνται τον συγκεκριμένο μήνα ξεχωρίζουν για την ενέργεια που καταβάλλουν προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Χάρη στην υπομονή και την επιμονή τους βγαίνουν πάντα νικητές!

Θα ψηλώσουν…πολύ

Τα αποτελέσματα μιας έρευνας που έγινε στην Αγγλία έδειξαν ότι τα μωρά του Ιουλίου γίνονται ψηλότερα από τα παιδιά που γεννιούνται διαφορετικό μήνα. Γι'αυτό ετοιμαστείτε να αλλάζετε παπούτσια ανά τακτά χρονικά διαστήματα!

Πηγή: mother.ly

v