Καλοκαίρι σημαίνει χρωματιστά βραχιόλια για μαμάδες και… παιδιά!

Καλοκαίρι σημαίνει χρωματιστά βραχιόλια για μαμάδες και… παιδιά!

Καλοκαίρι θα πει χρώματα, ήλιος, θετική ενέργεια και αξεσουάρ που φτιάχνουν τη διάθεσή μας!

Καλοκαίρι θα πει υπέροχα βραχιόλια για το νησί, την πόλη, την παραλία ή το βουνό. Βραχιόλια χειροποίητα που συνδυάζονται με το μαγιό, το σορτς, το βραδινό σας φόρεμα ή τις βουτιές στη θάλασσα!

Κι όταν μιλάμε για βραχιόλια, εννοούμε τα βραχιόλια  Kyklomode – φτιαγμένα στο χέρι με φαντασία, πάθος, αγάπη και κέφι.

Η Αγγελική Κοτσιάνη, παιδαγωγός και απόφοιτη των ΤΕΦΑΑ, βρέθηκε μια μέρα με έναν χειροποίητο αργαλειό στα χέρια. Απ’ ότι φαίνεται, ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή της αφού, από εκείνη την πρώτη στιγμή, ο έρωτας ήταν ακαριαίος και παντοτινός. Ξεκίνησε αμέσως να φτιάχνει τα βραχιόλια της και έκτοτε δεν σταμάτησε ποτέ!

Η δημιουργός των kyklomode, το κορίτσι που ποτέ δεν σταματά να χαμογελά και να δίνει κουράγιο σε όσους είναι δίπλα της, άρχισε να μεταδίδει την αισιοδοξία της μέσα από τη δουλειά της - πρώτα τα βραχιόλια της, έπειτα κολιέ και σκουλαρίκια και τέλος χειροποίητα κοσμήματα για τα στρουμπουλά χεράκια των παιδιών μας.   

 
Όσοι τα έχουμε φορέσει, ξέρουμε πως δύσκολα τα αποχωρίζεσαι. Χωρίς αυτά νιώθεις μισή. Σου λείπουν τα χρώματα και τα σχέδια που όταν τα κοιτάς σου φτιάχνουν ακούσια τη διάθεση.

Όπως λέει και η ίδια για τα Kyklomode, «Το μόνο που έχουμε να σας προσφέρουμε είναι μπόλικη αισιοδοξία, μαζί με 5 λέξεις που κυλούν αδιάκοπα και σκορπούν δύναμη και μαγεία: Οι κύκλοι, όπως και η ζωή, δεν σταματούν ποτέ!».

Αυτή είναι η Αγγελική, και σας παρουσιάζουμε περήφανα τη δουλειά της.

Για μαμάδες...

... και για παιδιά.

Αλλά και παιδιά που γιορτάζουν ή βαφτίζονται! 

Εάν σας αρέσουν, μπορείτε να τα δείτε όλα αλλά και να τα παραγγείλετε από εδώ

v