Πώς να απασχολήσετε τους μικρούς μας φίλους στην παραλία!

Πώς να απασχολήσετε τους μικρούς μας φίλους στην παραλία!

Το καλοκαίρι έφτασε, το ίδιο και οι διακοπές σας! Αυτή η μαγική περίοδος που χαλαρώνετε με τις ώρες στη παραλία και αν είστε γονείς δεν χρειάζεται να στύβετε το μυαλό σας για να βρείτε τις κατάλληλες δραστηριότητες που θα απασχολήσουν τα αγγελούδια σας… Έχοντας ήδη έτοιμο το τέλειο σκηνικό – παραλία, βουτιές, κολύμπι, παιχνίδια στην άμμο – το μόνο που χρειάζεται είναι να είστε κατάλληλα εξοπλισμένοι με όλα αυτά τα «καλοκαιρινά εργαλεία» που θα κρατήσουν με τις ώρες απασχολημένους τους μικρούς μας φίλους.

Παρακάτω, σας έχουμε συγκεντρώσει τα κατάλληλα αξεσουάρ που και θα διασκεδάσουν τα παιδιά και θα αφήσουν εσάς να απολαύσετε λίγο παραπάνω τον καφέ σας στην ξαπλώστρα ή να διασκεδάσετε ακόμα περισσότερο με όλη την οικογένεια.

1. Μπάλες: Μεγάλοι και μικροί, αγόρια και κορίτσια, όλοι διασκεδάζουν με μια μπάλα τόσο μέσα στη θάλασσα όσο και στην παραλία. Τα παιχνίδια μαζί της αμέτρητα για μικρές και μεγάλες παρέες. Πέρα από τις κλασικές μπάλες θαλάσσης μπορείτε να βρείτε και τα Waboba μπαλάκια, τα οποία θα σας ενθουσιάσουν και γιατί όχι, έναν ιπτάμενο δίσκο για εντυπωσιακές ρίψεις μέσα και έξω από το νερό.

2. Νεροπίστολα: Σε ποιο παιδί αρέσει το παιχνίδι με τα νεροπίστολα; Σε όλα! Για αυτές τις «σκληρές» μάχες του καλοκαιριού, πρέπει να εξοπλίσετε τους μικρούς μας φίλους  με τα καλύτερα νεροπίστολα και εκτοξευτές νερού της αγοράς.

3. Ρακέτες: Κλασικό μεν αλλά διαχρονικό. Οι ρακέτες αποτελούν μια ωραία ασχολία στην παραλία, που είναι για όλη την οικογένεια. Επίσης, είναι και μια καλή ευκαιρία για λίγη γυμναστική. Όσοι δεν έχετε αποκτήσει ακόμα ένα σετ, σπεύστε άμεσα και αφιερώστε χρόνο μαθαίνοντας ρακέτες και στα παιδιά σας.

4. Στρώματα: Μάχες των μικρών μας φίλων για το ποιος θα παραμείνει πάνω στο στρώμα περισσότερο ή ποιος θα κάνει τις πιο εντυπωσιακές βουτιές. Ένα στρώμα πάντα έχει την τιμητική θέση του στην καλοκαιρινή τσάντα και στο παιχνίδι μέσα στη θάλασσα. Οι επιλογές στα στρώματα αμέτρητες, διαλέξτε το κατάλληλο ανάλογα με τα άτομα και φυσικά το γούστο σας!

5. Κουβαδάκια: Οι μελλοντικοί μας αρχιτέκτονες ξεκινάνε τις δοκιμές τους χτίζοντας κάστρα στην άμμο. Και οι βάσεις για αυτά τα θεαματικά κάστρα είναι τα γνωστά σε όλους, κουβαδάκια! Κουβαδάκια, φορτηγά, φτυάρια και ποτιστήρια είναι τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι μικροί μας ήρωες για τις κατασκευές τους στην άμμο.

6. Πατίνια και φύγαμε! Και λίγο πριν πάρετε το δρόμο του γυρισμού, εκεί που είναι η ώρα για τις καλοκαιρινές σας βόλτες περπατώντας δίπλα στη θάλασσα, μπορείτε να αφήσετε και τα παιδιά να χαρούν λίγο παιχνίδι ακόμα, κάνοντας βόλτες πάνω στα πατίνια τους.

Καλές διακοπές!

v