Καλεσμένη σε γάμο τον Σεπτέμβρη: πώς να κερδίσεις τις εντυπώσεις

Καλεσμένη σε γάμο τον Σεπτέμβρη: πώς να κερδίσεις τις εντυπώσεις

Οι φθινοπωρινοί γάμοι είναι εξίσου εντυπωσιακοί με τους καλοκαιρινούς και, απ' ότι φαίνεται, φέτος έχουν τιμητική τους - δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς έχουμε σε πολλούς να παρευρεθούμε! Αν, λοιπόν, δεν είστε ακόμη σίγουρες για το τι να φορέσετε και πώς να φτιάξετε τα μαλλιά σας, αυτό το άρθρο θα σας δώσει πολύτιμες συμβουλές για να κλέψετε τις εντυπώσεις!

Τα καλύτερα χτενίσματα

Χαμηλός κότσος σινιόν

O χαμηλός κότσος είναι μια εύκολη λύση που μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε μόνες σας. Αφού πρώτα λουστείτε, χτενίστε τα μαλλιά πολύ καλά και χρησιμοποιείστε ένα σπρέι κατά του φριζαρίσματος. Στη συνέχεια, πιάστε τα σε μια χαμηλή αλογοουρά αφήνοντας ελεύθερες μία τούφα στα δεξιά και μία στα αριστερά. Με τα δάχτυλά σας δημιουργήστε ένα μικρό κενό ανάμεσα στο κεφάλι και την αλογοουρά και περάστε την κοτσίδα από μέσα. Από το ίδιο κενό περάστε τρεις φορές τις τούφες που είχαν μείνει ελεύθερες. Τέλος, περνάτε την κοτσίδα μέσα από το κενό δημιουργώντας έτσι έναν μικρό κότσο, τον οποίο σταθεροποιείτε με τσιμπιδάκια και ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ μαλλιών. 

Μια διαφορετική πλεξούδα

Αφού χτενίσετε πολύ καλά τα μαλλιά σας τα πιάνετε μισά πάνω, μισά κάτω στερεώνοντας με δύο λαστιχάκια - ένα στο πάνω μέρος και ένα στη μέση. Με τα δάχτυλά σας δημιουργείτε ένα κενό ανάμεσα στα δύο λαστιχάκια και περνάτε από μέσα μία αριστερή και μία δεξιά τούφα μαλλιών. Συνεχίζετε να πλέκετε όπως φαίνεται στην φωτογραφία.

 

Πλάγια πλεξούδα

Αν έχετε κοντά μαλλιά, το μόνο που χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε είναι μια πλάγια πλεξούδα. Αφού χτενίσετε πολύ καλά τα μαλλιά σας, ξεκινήστε να πλέκετε μια χοντρή πλεξούδα από την κορυφή της κεφαλής. Όταν φτάσετε στα μισά του πλεξίματος, στερεώστε με λαστιχάκι και κρύψτε το ελεύθερο κομμάτι μέσα στα μαλλιά. Τόσο απλά!

Το ιδανικό μακιγιάζ

Για να είναι πετυχημένο το μακιγιάζ πρέπει να έχετε δύο πράγματα στο μυαλό σας: ποιο σημείο του προσώπου σας θέλετε να τονίσετε (τα μάτια ή τα χείλη) και αν ο γάμος θα γίνει το μεσημέρι ή το βράδυ. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τις υπερβολές, διότι δεν κολακεύουν. Αυτά τα δύο βίντεο προτείνουν ιδέες και δίνουν συμβουλές που σίγουρα θα σας φανούν χρήσιμες.

Τι να φορέσετε

Tα δαντελωτά, τα κροσέ και τα maxi φορέματα σίγουρα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες!

Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε μια ολόσωμη φόρμα και να την συνδυάσετε με ένα σακάκι.

Και μην ξεχνάτε τις παντελόνες...

Φωτογραφίες: pinterest.com

 

v