Ο νέος κύκλος του «Λόγω τιμής» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Ο νέος κύκλος του «Λόγω τιμής» κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ

Πριν από λίγους μήνες, οι φίλοι της ελληνικής τηλεόρασης είχαν υπέροχα νέα. Ανακοινώθηκε πως 20 ολόκληρα χρόνια μετά το τέλος του, το πολυαγαπημένο «Λόγω τιμής», θα  επιστρέψει στις οθόνες μας με όλη την υπέροχη παρέα που σημάδεψε τις τηλεοπτικές μας νύχτες: τον Μάνο, την Ηρώ, τον Μιχάλη, τη Μάνια, τον Βασίλη, τον Αρη και την Αθηνά. Μαζί, φυσικά, και με πολλούς νέους χαρακτήρες, που βρίσκονται δίπλα στους ήρωες μας.

Και να που η μέρα που περιμέναμε με λαχτάρα έφτασε. Το ολοκαίνουργιο «Λόγω τιμής» θα κάνει πρεμιέρα στη συχνότητα του ΣΚΑΙ την ερχόμενη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στις 11 το βράδυ. Αυτή είναι η μέρα και η ώρα που θα προβάλλεται από εδώ και στο εξής, μέχρι να τελειώσει ο νέος κύκλος.

Όπως και τότε, το σενάριο υπογράφει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου και τη σκηνοθεσία ο Λάμπης Ζαρουτιάδης. Η μουσική είναι του Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη φωτογραφία, που αναμένεται υπέροχη, υπογράφει ο Γιάννης Δρακουλαράκος. Στους κεντρικούς ρόλους επιστρέφουν οι Αλκης Κούρκουλος, Βίκυ Βολιώτη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χριστίνα Αλεξανιάν, Δημήτρης Αλεξανδρής, Γιώργος Πυρπασόπουλος και Αγγελική Δημητρακοπούλου. Μαζί τους εμφανίζονται, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και ο Ντίνος Καρύδης. 

Στο πρώτο επεισόδιο συναντάμε τους ήρωές μας 20 χρόνια μετά: η Ηρώ είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Ο Βασίλης είναι επίσης παντρεμένος. Ο Άρης είναι απλώς δεσμευμένος. Η Μάνια είναι έγκυος από τον δεύτερο γάμο της, ενώ έχει και μια κόρη από τον πρώτο. Ο Μιχάλης είναι μεγαλοδικηγόρος, παντρεμένος με έναν γιο. Η Αθηνά διατηρεί κατάστημα με γυναικεία ρούχα.

Οι παλιόφιλοι συναντιούνται στο μπαρ του Βασίλη. Έχουν ετοιμάσει ένα πάρτι-έκπληξη στον Μάνο για να τον υποδεχτούν μετά την περιπέτειά του. Ο Βασίλης του έχει βρει ένα μικρό διαμέρισμα και του έχει δώσει λίγα χρήματα για τα πρώτα του έξοδα. Το βράδυ του πάρτι, ξεφαντώνουν όλοι μαζί, μέχρι που… η συνέχεια επί της οθόνης!

Στο μεταξύ, εμείς ας δούμε το τρέιλερ που μας ξύπνησε τόσες αναμνήσεις:

 

v