Διαφημιστική καμπάνια υμνεί τη μητρότητα και τον θηλασμό

Διαφημιστική καμπάνια υμνεί τη μητρότητα και τον θηλασμό

Αφού κατέκτησε τον κόσμο της μουσικής, τα τελευταία χρόνια ο Φάρελ Γουίλιαμς βάζει την υπογραφή και το ιδιαίτερο στιλ του και σε συλλογές αθλητικών ειδών, σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία. Με αφορμή την καινούργια του συλλογή, ο δημοφιλής μουσικός χρησιμοποιεί την συνεργασία αυτή ως μέσο για να περάσει ένα πολύ δυνατό μήνυμα. Με αυτόν τρόπο, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στις γυναίκες και υπενθυμίζει στο κοινό τη δύναμη που έχουν να κάνουν τον κόσμο καλύτερο για όλους μας.

Η καμπάνια που αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα τιτλοφορείται «Now Is Her Time». Στο πλαίσιό της, ο Γουίλιαμς ενώνει τη φωνή του με εκείνες γυναικών με διαφορετικές ιδιότητες και ιστορίες.

Δύο από αυτές, τα μοντέλα Νάντια Βασίλιεβιτς και Πάνια Ρόουζ είναι σε προχωρημένο στάδιο της εγκυμοσύνης τους, ενώ η Ισαμπέλα Γκρούτμαν φωτογραφίζεται για την καμπάνια καθώς θηλάζει την μικρότερη κόρη της, Βίντα. Εκτός από μαμά και μοντέλο, η Γκρούτμαν είναι είναι συνιδρύτρια της ΜΚΟ Style Saves που προμηθεύει με στολές και ρουχισμό μη προνομιούχους μαθητές σε σχολεία του Μαϊάμι.

Ακολουθώντας το γενικότερο μαχητικό πνεύμα της εποχής, ο Γουίλιαμς συνεργάζεται με γυναίκες που αγωνίζονται να κάνουν τη διαφορά σε ένα φάσμα κοινωνικών ζητημάτων που αφορούν κυρίως την αποδοχή και την ίση αντιμετώπιση των ανθρώπων κάθε χρώματος, φύλου ή ταυτότητας. Δεν είναι τυχαίο ότι η φωτογράφιση ανατέθηκε στον φωτογράφο Κόλιερ Σορ, που έχει ασχοληθεί εκτενώς με αυτά τα ζητήματα μέσα από την τέχνη του.

Μεταξύ άλλων, στην καμπάνια συμμετέχουν η Πατρίς Κάλορς, ιδρυτικό μέλος της οργάνωσης Black Lives Matter, η Νάντια Οκαμότο, ιδρύτρια του period.org, η τραγουδίστρια Σιντ, η συγγραφέας Ρέτζι Γιέιτς και η σέρφερ Κίλα Νάι.

Σκοπός της καμπάνιας είναι να δυναμώσει τη συλλογική φωνή όλων των γυναικών του κόσμου που φωνάζουν για ισότητα και δικαιοσύνη. «Μια δυνατή φωνή», λέει η 35χρονη Κάλορς, «φτάνει στα αυτιά όλων ακόμη και αν είναι τρεμάμενη. Ακόμη και αν συνοδεύεται από φόβο. Ακόμη κι αν όλοι γύρω σου θέλουν να σιωπήσεις.»

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

v