Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Το Καφέ της Χαράς που αγαπήθηκε πολύ από το ελληνικό κοινό επιστρέφει μετά από 13 χρόνια στην τηλεόραση. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 20.45 θα δούμε στο κανάλι του ΑΝΤ1 παλιούς και νέους χαρακτήρες να αναστατώνουν το Κολοκοτρωνίτσι.

Τι ξέρουμε μέχρι στιγμής για την υπόθεση

Το καφέ της Χαράς που κάποτε είχε φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του χωριού, κάηκε ολοσχερώς σε μια ύποπτη πυρκαγιά. Οι Αρχές χαρακτήρισαν το περιστατικό ως εμπρησμό, όμως, ο δράστης παραμένει άγνωστος.

 Η Βάλια (Έφη Ρασσιά) δικηγόρος πια, επιστρέφει στο χωριό για να ερευνήσει τον εμπρησμό. Εκεί συναντάει τον παιδικό έρωτα και φίλο της Μανωλάκη (Πάρις Σκαρτσολιάς) που πλέον ακούει στο όνομα «Μάνος» και όπως είναι αναμενόμενο η φλόγα ζωντανεύει και ένας έρωτας (ξανα)γεννιέται.

Φυσικά αυτό προκαλεί τις αντιδράσεις τόσο του Πώποτα, όσο και της Χαράς που θέλει να πάρει την κόρη της και να γυρίσουν στην Αθήνα. Η Βάλια, όμως, αποφασίζει να ανοίξει το νέο «Καφέ της Χαράς» και... sera sera.

Σαν να μην φτάνουν όλα αυτά η εκρηκτική και μυστηριώδης παρουσία της Στέλλας (Ζέτα Δούκα) αναστατώνει το «τάξις και ηθική» και την καρδιά του Πώποτα.

Πάντως εμείς, από το τρέιλερ και μόνο, είμαστε σίγουροι ότι θα κολλήσουμε!

 

v