7 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας έχει κάποιο ένοχο μυστικό

7 σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας έχει κάποιο ένοχο μυστικό

Όλοι έχουν μυστικά που κρατούν μόνο για τον εαυτό τους, αλλά οι σχέσεις πρέπει να βασίζονται στην εμπιστοσύνη! Το κλειδί βρίσκεται στην καλή επικοινωνία και αν κάποιος από τους δύο προσπαθεί να κρύψει ένα ένοχο μυστικό, τα πράγματα γίνονται δύσκολα!

Ωστόσο, εάν η διαίσθησή σας σάς λέει πως κάτι δεν πάει καλά, μπορείτε να το επιβεβαιώσετε γνωρίζοντας τα 7 σημάδια που αποδεικνύουν πως υπάρχουν μυστικά στη σχέση σας.

Αλλάζει η φωνή του

Εάν αντιληφθείτε διαφορά στον τόνο της φωνής του συντρόφου σας όταν σας μιλάμε ή αν ξεροβήχει και καθαρίζει τον λαιμό του συχνότερα από το συνηθισμένο, καλό θα είναι να είστε λίγο πιο προσεκτική από δω και μπρος!

Αποφεύγουν την οπτική επαφή

Τα μάτια μπορούν να αποκαλύψουν πολλά συναισθήματα οπότε αν ο σύντροφός σας αποφεύγει το βλέμμα σας, ίσως θέλει να κρύψει κάτι. Μπορεί να νιώθει φόβο μήπως αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό που δεν θέλει με τίποτα να αποκαλυφθεί!

Είναι ανήσυχος όταν μένετε μόνοι σας

Η κατοχή μυστικών μπορεί να κάνει τον σύντροφό σας να αισθάνεται ανήσυχος, ειδικά όταν είστε μόνοι μαζί. Μπορεί να αισθάνεται άγχος μήπως καταλάβετε κάτι που δεν πρέπει και δυσκολεύεται να μείνει ακίνητος κι εστιασμένος σε εσάς.

 

Η γλώσσα του σώματος μαρτυρά νευρικότητα

Κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας, αν ο σύντροφός σας στρέφει το σώμα του μακριά από σας, αυτό μπορεί να είναι σημάδι πως έχουν κάποια μυστικά και δεν θέλουν να αποκαλυφθούν. Υποσυνείδητα, προσπαθούν να σας αποκλείσουν από όσα νιώθουν. Ομοίως, εάν δαγκώνουν τα δάχτυλα ή τα νύχια τους, είναι σημάδι άγχους και ανασφάλειας. Τέλος, εάν ο σύντροφός σας αρχίσει ξαφνικά να βάζει τα χέρια στις τσέπες, σημαίνει πως έχει τύψεις.  

 Έχουν poker face

Δεδομένου ότι οι εκφράσεις του προσώπου μπορούν να πουν πολλά για το πώς αισθάνεται κάποιος, αν ο σύντροφός σας έχει κάτι να κρύψει, ίσως να προσπαθήσει να διατηρήσει ένα ανέκφραστο πρόσωπο, ώστε να μην μπορείτε να το διαβάσετε τόσο εύκολα.

Ανοιγοκλείνει συχνά τα μάτια του

Το να ανοιγοκλείνει πολύ συχνά κάποιος τα μάτια του όταν σας μιλάει, σημαίνει πως μάλλον λέει ψέματα. Μαρτυρά το άγχος του το οποίο εξαπλώνεται στο πρόσωπο και ιδιαίτερα στα μάτια του.

Γίνεται επιθετικός

Όταν ο σύντροφός σας κρατά μυστικά τότε αισθάνεται ενοχές. Στην προσπάθειά του να μην φανούν, τις μεταθέτουν σε εσάς βρίσκοντας ασήμαντες αφορμές. Έτσι, γίνεται επιθετικός και σας φωνάζει περισσότερο από πριν.

Πηγή: brightside.me

v