«Yπάρχουν ευπαθείς ομάδες που δεν έχουν περάσει τα 70... Δείξτε σεβασμό!»

«Yπάρχουν ευπαθείς ομάδες που δεν έχουν περάσει τα 70... Δείξτε σεβασμό!»

Γίνεται εδώ και καιρό πολύς λόγος για τις δυσκολίες της αυτο-απομόνωσης ή της καραντίνας και είναι πολλοί εκείνοι που, εντελώς απερίσκεπτα, αψηφούν κάθε είδους προειδοποίηση και οδηγία των υπευθύνων για να μη χασουν τη βολή ή τη διασκέδασή τους. Για κάποιους συμπολίτες μας όμως, ο έλεγχος της διασποράς του κορονοϊού είναι ζήτημα ζωής και θανάτου και έχουμε ένα τεράστιο χρέος απέναντί τους να φερθούμε συνετά και υπεύθυνα.

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν κάποιοι που έχουν περάσει πολύ πιο δύσκολες δοκιμασίες απ’ το να μείνουν κλεισμένοι σπίτι τους για λίγο καιρό και έχουν υποστεί καραντίνες που απαιτούσαν μεγάλα ψυχικά αποθέματα, υπομονή και αισιοδοξία. Καραντίνες κατά τις οποίες, έδιναν μάχη για την ίδια τους τη ζωή.

Έχοντας βγει νικητής από μια τέτοια περιπέτεια προ 3ετίας, ένας συμπολίτης μας μάς προτρέπει να κάνουμε υπομονή και να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον με ένα συγκλονιστικό ποστ

«Πριν 3 χρόνια ξεκινούσα μια δύσκολη δοκιμασία- ο καρκίνος ήταν ήδη μέσα μου και σαν σήμερα έκανα την πρώτη χημειοθεραπεία!

Πέρασα σχεδόν 10 μήνες σε καραντίνα- πάλεψα με εμμονές, κλεισμένος σε 4 τοίχους έχτιζα- δημιουργούσα και εξέλισσα την εταιρεία μου! Παράλληλα ήμουν διευθύνων σύμβουλος σε μια εταιρεία (οι συνάδελφοι μου θυμούνται εκείνη την περίοδο). Δεν λύγισα ούτε μια στιγμή- πάντα χαμογελούσα και ονειρευόμουν την επόμενη μέρα- έχτιζα!

Τώρα είμαι πάλι εδώ- μέσα στους 4 τοίχους- μάντεψε! Πάλι δημιουργώ, ονειρεύομαι και χτίζω!!

Νομίζω ήρθε η στιγμή να φερθούμε όλοι ώριμα και να προστατέψουμε ο ένας τον άλλον- περισσότερο εύχομαι, ελπίζω και εκλιπαρώ να φερθούμε όλοι με συναίσθηση και να δώσουμε την δυνατότητα σε ανθρώπους που νοσούν από τον καρκίνο, να παλέψουν και να ρίξουν μια ζαριά για την ζωή τους! Πιστέψτε με- υπάρχουν ευπαθείς ομάδες που δεν έχουν περάσει τα 70 χρόνια ζωής! Δείξτε σεβασμό!» 

Ας πάρουμε όλοι το μήνυμα κι ας βάλουμε την υγεία των πιο ευάλωτων από εμάς πάνω απ’ τη βολή μας.

v