Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος

Γεωργιάδης: Δεν θα υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος

Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύει μέχρι τότε, καλό είναι να το λέμε από τώρα, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης. Ανακοίνωσε πρόγραμμα πληρωμής επιτοκίων δανείων όλων των πληττόμενων κλάδων, ύψους άνω του 1 δισ. ευρώ.

Όπως σημειώνει σε άρθρο του το euro2day.gr, ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης απέκλεισε κάθε πιθανότητα να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε και καλό είναι να το λέμε από τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε μάλιστα ότι αύριο Δευτέρα, θα εκδώσει εγκύκλιο προς κτηνοτρόφους και σφαγείς να λάβουν υπόψιν τους ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα.

Εξήγησε πως ενώ η χώρα τα έχει πάει καλά στην διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού θα ήταν «πολύ μεγάλο λάθος» να μεταδοθεί στην επαρχία από την Αθήνα που έχει τα πιο πολλά κρούσματα. Κάλεσε τους πάντες να κάνουν υπομονή έναν μήνα.

Ο κ. Γεωργιάδης ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται πρόγραμμα για την πληρωμή των επιτοκίων των ενήμερων επιχειρηματικών δανείων όλων των πληττόμενων κλάδων, άρα και των γιατρών για τους επόμενους μήνες και το κόστος θα ξεπεράσει το 1 δισ ευρώ.

Σε συνδυασμό με τα μέτρα που έχουν ανακοινώσει οι τράπεζες για τους πληττόμενους κλάδους, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι για τους συγκεκριμένους κλάδους «το δάνειό τους θα τους απασχολήσει ξανά από Οκτώβριο».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v