Η 26χρονη με διαβήτη που νίκησε τον κορονοϊό και στέλνει μήνυμα ελπίδας!

Η 26χρονη με διαβήτη που νίκησε τον κορονοϊό και στέλνει μήνυμα ελπίδας!

Μια ιστορία, ανάμεσα στις τόσες που διαβάζουμε καθημερινά για τον κορονοϊό, μας έδωσε δύναμη. Μια 26χρονη δασκάλα από τη Βρετανία, η οποία πάσχει από διαβήτη και άλλα υποκείμενα νοσήματα νίκησε τον κορονοϊό, παρά τα προβλήματα της υγείας της.

Στις αρχές του Μάρτη η Βρετανή δασκάλα άρχισε να μην νιώθει καλά. Ωστόσο, θεώρησε ότι η αδυναμία της οφείλεται στις πολλές ώρες δουλειάς. Εκτός από διαβήτη τύπου Α, η κοπέλα πάσχει και από μια πολύ συγκεκριμένη νόσο (Α1ΑΤ), η οποία επηρεάζει τους πνεύμονες και το συκώτι.

H αδυναμία στο σώμα συνεχίστηκε, το ίδιο και οι κρυάδες ενώ δεν άργησε να εμφανιστεί και ο βήχας, κάτι που την οδήγησε σε απομόνωση 14 ημερών. Αφού ενημέρωσε το νοσοκομείο για την καταστασή της, της είπαν ότι είναι πιθανό να έχει προσβληθεί από τον ιό. Η δασκάλα συνέχισε να μένει στο σπίτι και να δουλεύει παρόλο που ένιωθε καταβεβλημένη.

Όπως η ίδια ανέφερε στην Daily Telegraph: «Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω και ζαλιζόμουν. Ένιωθα ότι θα λιποθυμήσω ανά πάσα ώρα και στιγμή. Προσπάθησα να συγκρατήσω την ψυχραιμία μου, έπινα πολύ νερό και κρατούσα τον εαυτό μου απασχολημένο με τη δουλειά μου». Δύο μέρες μετά ένιωθε καλύτερα, μέχρι που το απόγευμα έχασε τις αισθήσεις της, έκανε εμετούς, ίδρωνε και έβηχε ασταμάτητα και δυσκολευόταν ν' αναπνεύσει.

Όταν πήγε στο νοσοκομείο, βγήκε θετική στον κορονοϊό, της έβαλαν ορό ενώ την επόμενη μέρα την έστειλαν στο σπίτι της. Από τότε η υγεία της άρχισε να βελτιώνεται.

Μια εβδομάδα αργότερα ακόμα δυσκολεύεται στην αναπνοή, ωστόσο φαίνεται ότι τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει. Η ίδια ανέφερε ότι φοβήθηκε πολύ επειδή ανήκει στις ευπαθείς ομάδες, στο τέλος όμως κατάφερε να κατατροπώσει τον ιό.

Πηγή: metro.co.uk

v