«Πραγματικοί ήρωες είναι οι γονείς που μένουν σε σπίτια 50 τμ με 2 ή 3 παιδιά»

«Πραγματικοί ήρωες είναι οι γονείς που μένουν σε σπίτια 50 τμ με 2 ή 3 παιδιά»

Ο Γιώργος Πρίντεζης, γνωστός μπασκεμπολίστας του Ολυμπιακού, εμφανίστηκε ζωντανά στο δελτίο της ΕΡΤ  να μιλήσει για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό. Οι δηλώσεις του, ειπωμένες από το σπίτι του στη Σύρο, προκάλεσαν αίσθηση και συζητήθηκαν για την ευαισθησία και την ειλικρίνεια που κρύβουν. 

 

Συγκεκριμένα, σχολίασε ότι νιώθει λίγο άβολα να μιλάει για το δικό του μέλλον, όταν ο κόσμος αντιμετωπίζει τόσο οξυμένα προβλήματα, μεταξύ άλλων οι φίλοι του και οι κοντινοί του άνθρωποι. Και αυτούς ακριβώς σκέφτηκε όταν ρωτήθηκε σε ποιους πρέπει να αφιερωθεί ο πρώτος αγώνας.

«Τυχαίνει κι εμένα όλοι μου οι φίλοι και οι πολύ κοντινοί μου άνθρωποι να ζούνε σε μικρά διαμερίσματα με παιδιά μέσα. Και ένας από τους λόγους που δεν έχω στείλει αυτό το μήνυμα, stay home, που όλοι το έχουμε καταλάβει, είναι γιατί θα ήταν εν μέρει λίγο ειρωνικό. Υπάρχει κόσμος που το ζει πραγματικά και περνάει πάρα πολύ άσχημα, όταν έχει ένα, δύο και τρία παιδιά σε διαμέρισμα 40-50 τετραγωνικά. Αυτοί είναι οι πραγματικοί ήρωες. Τους καταλαβαίνω απόλυτα και την προσπάθειά τους, όπως επίσης των νοσηλευτών και των γιατρών, και των ανθρώπων που δουλεύουν σε σούπερ-μάρκετ βέβαια, για να πηγαίνουμε εμείς να ψωνίζουμε κάθε μέρα. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων, τους αξίζει σεβασμός και όχι απλά μια αφιέρωση στο πρώτο παιχνίδι» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Δεν στέλνω μήνυμα “μένω σπίτι”, θα είναι κάπως ειρωνικό, γιατί εγώ έχω μεγάλο σπίτι. Ήρωες είναι αυτοί που με δύο και τρία παιδιά μένουν σε σπίτια 40 – 50 και 70 τετραγωνικών, αυτοί που δουλεύουν σε σούπερ μάρκετ και στα νοσοκομεία.»

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v