Ε-shops με γρήγορη παράδοση για να μην γεράσεις περιμένοντας τα ψώνια σου

Ε-shops με γρήγορη παράδοση για να μην γεράσεις περιμένοντας τα ψώνια σου

Η καραντίνα έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας και σε πρακτικό επίπεδο. Για όσο διάστημα τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά, η μόνη διέξοδος που μας έχει απομείνει είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο. Ωστόσο, ο τεράστιος φόρτος εργασίας και οι πιθανόν παθογένειες που προυπήρχαν της πανδημίας, οδηγούν σε καθυστερήσεις των παραδόσεων και σε μια γενικότερη απογοήτευση.

Επειδή όμως για τις οικογένειες οι υποχρεώσεις συνεχίζουν να τρέχουν και οι ανάγκες να πολλαπλασιάζονται, είναι απαραίτητο να βρεθούν λύσεις. Αυτά τα e-shops εκτός του ότι καλύπτουν ποικίλλες ανάγκες εγγυώνται και γρήγορη παράδοση!

Σουπερμάρκετ

Η εταιρεία Σκλαβενίτης και το e-food προχώρησαν σε μια πρωτοποριακή συνεργασία προκειμένου να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες τους δύσκολους μήνες της καραντίνας και της απαγόρευσης. Μέσα απ’ την πλατφόρμα του e-food οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν προϊόντα απ’ όλες τις κατηγορίες (φρούτα, τρόφιμα, καθαριστικά, χαρτικά, πάνες και σερβιέτες κ.τλ) για να έρθουν στον χώρο τους την ίδια ημέρα μέχρι τις 4 μ.μ. Η ελάχιστη παραγγελία ανέρχεται στα 30 ευρώ και η πληρωμή γίνεται online μέσω κάρτας. Όσες παραγγελίες πραγματοποιούνται μετά την συγκεκριμένη ώρα, θα παραδίδονται την επόμενη μέρα.

Αλλά και για τους ανθρώπους που δεν είναι εξοικιωμένοι με την τεχνολογίας, ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα της περιοχής τους αρκεί για να τους εξυπηρετήσει. Μπορούν απλώς να ζητήσουν απ’ τον υπεύθυνο παραγγελίας τι χρειάζονται και μέσα στην ημέρα τα ψώνια θα φτάσουν στην πόρτα τους, όπου θα γίνει και κανονική πληρωμή.

Βρεφικά είδη

Mία ακόμη εταιρεία που ανταποκρίνεται στη δύσκολη συγκυρία και τις ανάγκες των...μικρών καταναλωτών είναι η Αgnotis που είναι γνωστή για το εμπόριο σε βρεφικά είδη όπως για παράδειγμα πάνες, καθαριστικά ακόμα και ενδύματα. Στο επίσημο σάιτ τους θα μπορέσετε να βρείτε τα είδη πρώτης ανάγκης που ψάχνετε για το μωρό σας με ευκολία.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι τα μεταφορικά είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα και ότι τα ψώνια σας παραδίδονται στην πόρτα σας μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Επιτραπέζια

Για να μένουμε σπίτι πρέπει να μπορούμε να απασχολούμε τα παιδιά μας με διάφορους τρόπους και φυσικά με πολύ παιχνίδι. Δεν μπορούν λοιπόν να λείπουν από τη λίστα μας τα επιτραπέζια! Στο Περιστέρι στεγάζεται το Τhe Game Rules, το οποίο περιλαμβάνει παιχνίδια για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες. Το e-shop του είναι άκρως ενημερωμένο και μπορείτε να παραγγείλετε άμεσα οποιοδήποτε προϊόν από μια τεράστια ποικιλία.

Η παράδοση γίνεται άμεσα μέσα σε 24 έως 48 ώρες από δικό τους όχημα και εξυπηρετούνται περιοχές εντός και εκτός Αττικής, αλλά και στο εξωτερικό. Για παραγγελίες άνω των 80 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ για την Αθήνα κοστίζουν 2.50 ευρώ και για εκτός 3.90 ευρώ.

Προϊόντα περιποίησης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ofarmakopoiosmou.gr καλύπτει μια τεράστια γκάμα αναγκών: από συμπληρώματα διατροφής μέχρι προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος. Καθώς πλοηγείστε στο σάιτ θα δείτε ότι υπάρχουν επίσης και προϊόντα που αφορούν την φροντίδα του σπιτιού όπως καθαριστικά, απορρυπαντικά, αρωματικά χώρου ακόμα και εντομοαπωθητικά.

Aναλαμβάνει παραγγελίες απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Για όλες τις αγορές άνω των 49 ευρώ η αποστολή είναι δωρεάν, αλλιώς για παραλαβές εντός Αθήνας το κόστος είναι 1,90 ευρώ. Αν η παραγγελία υπερβαίνει τα 8kg υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,60 λεπτά.

Για την αποστολή σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές δεν υπάρχει έξτρα χρέωση, ενώ ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει το πολύ μέχρι 5 εργάσιμες ημέρες. Σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας, η παράδοση μπορεί να γίνει και το Σάββατο ενώ για περιοχές εντός Αθήνας ακόμη και Κυριακή.

Εξαιρετικά βοηθητική είναι και η υπηρεσία «express delivery» για όσους επιθυμούν να παραλάβουν άμεσα την αποστολή τους. Αφορά ωστόσο παραδόσεις εντός του λεκανοπεδίου Αττικής και συγκεριμένα προϊόντα με ειδική σήμανση στο σάιτ. Για παραγγελίες έως 5kg με προϊόντα που φέρουν τη σήμανση Εxpress έχετε τη δυνατότητα αυθημερόν παραλαβής εντός 3 ωρών περίπου με χρέωση 8,5 € χωρίς επιπλέον επιβάρυνση αντικαταβολής!

Ηλεκτρικές συσκευές και ό,τι άλλο χρειαστείτε

Ό,τι κι αν ψάχνεις να βρεις στην Amazon σίγουρα θα το βρεις! Τα λόγια είναι περιττά για την συγκεκριμένη εταιρεία, στην οποία κυριολεκτικά μπορούμε να βρούμε τα πάντα. Από παιχνίδια και ρούχα μέχρι και οικιακές συσκευές, έπιπλα ή ηλεκρικά είδη.  

Τα έξοδα αποστολής από το Amazon.co.uk εξαρτώνται από το βάρος του αντικειμένου που παραγγέλνετε. Συνήθως είναι σε λογικές τιμές. Μπορείτε να δείτε πόσα ακριβώς θα είναι πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία και φυσικά να τα μετατρέψετε σε ευρώ για να καταλάβετε ακριβώς τι πληρώνετε.

Υπάρχει ωστόσο, η επιλογή για express αποστολή στην οποία το προϊόν που έχετε παραγγείλει μπορεί να φτάσει στην πόρτα σας ακόμη και την επόμενη ημέρα (αλλιώς σε 2-4), σε αντίθεση με τη standard αποστολή που μπορεί να έρθει σε 1 εβδομάδα. Το κόστος μεταφορικών μπορεί να αγγίξει και τα 20 ευρώ αλλά αξίζει τον κόπο δεδομένου ότι υπάρχει πτώση στην αξία της λίρας και το προϊόν μπορείτε να το αγοράσετε και να το λάβετε φθηνότερα απ' ότι αν το αγοράζατε από κάποιο κατάστημα.

Βιβλία, κόμικς, μουσική

Στα Public θα βρείτε μια πληθώρα προϊόντων για να επιλέξετε τι είναι αυτό που χρειάζεστε. Από βιβλία μέχρι και...ξυριστικές μηχανές ο,τιδήποτε και αν επιλέξετε αν οι αγορές σας είναι άνω των 35 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3,50 ευρώ!

Ο χρόνος αποστολής κάθε προϊόντος αναγράφεται δεξιά, πάνω από την τιμή του προϊόντος. Eπιλέτε προϊόντα με τη σήμανση ότι είναι διαθέσιμα έτσι ώστε να σας έρθουν μέσα 3 εργάσιμες μέρες.
 

v