Απίστευτες ιδέες διακόσμησης που θα φέρουν την... άνοιξη στο καθιστικό σας!

Απίστευτες ιδέες διακόσμησης που θα φέρουν την... άνοιξη στο καθιστικό σας!

Τους τελευταίους μήνες περάσαμε δύσκολα εξαιτίας του κορονοϊού και της καραντίνας. Τώρα όμως η κατάσταση φαίνεται να βελτιώνεται κι από την επόμενη εβδομάδα η ζωή μας θα επιστρέψει σταδιακά στους γνώριμους ρυθμούς της. Τα πράγματα καλυτερεύουν, ο ήλιος μας ζεσταίνει και στον αέρα «μυρίζει» άνοιξη και ανανέωση.

Αυτή ακριβώς την ανοιξιάτικη ανανέωση μπορούμε να φέρουμε και στο καθιστικό μας με τους παρακάτω απλούς και μοναδικούς τρόπους.

Λουλούδια στο τραπεζάκι 

Τα λουλούδια είναι σήμα κατατεθέν της άνοιξης και δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι. Διακοσμήστε το τραπεζάκι του καθιστικού με χρωματιστά και μυρωδάτα λουλούδια σε μοντέρνα βάζα. Χρησιμοποιήστε ξύλινους δίσκους για να τα τοποθετήσετε και δείτε αμέσως διαφορά!

Xρωματιστά καλύμματα, ριχτάρια και μαξιλάρια

Ανανεώστε τον χώρο με φωτεινά χρώματα στα καλύμματα του καναπέ, στα ριχτάρια αλλά και τα μαξιλάρια. Το καθιστικό θα πάρει αμέσως διαφορετική όψη, προσθέτοντας στο χώρο αλλά και τη διάθεσή σας έναν αισιόδοξο τόνο.

Διακοσμητικά στους τοίχους

Στεφάνια, φυτά και φωτογραφίες σε ξύλινες κορνίζες κάνουν τη διαφορά!

Bamboo

Tα αντικείμενα και τα έπιπλα που είναι φτιαγμένα από bamboo εκτός από κομψότητα δίνουν και μια ανοιξιάτικη νότα στον χώρο! Είτε πρόκειται για το τραπεζάκι του καθιστικού, είτε για το φωτιστικό ή ακόμα και έναν καθρέπτη από bamboo, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!

Φωτογραφίες: pinterest.com

v