Νηπιαγωγός οργανώνει ξεχωριστά την αποφοίτηση κάθε μαθητή της και συγκινεί

Νηπιαγωγός οργανώνει ξεχωριστά την αποφοίτηση κάθε μαθητή της και συγκινεί

Μια νηπιαγωγός απ΄το Οχάιο της Αμερικής αποφάσισε να «προσαρμόσει» ένα ξεχωριστό γεγονός, την αποφοίτηση των μαθητών της, έτσι ώστε να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας-αλλά και τα παιδιά της να ζήσουν αυτή τη μέρα όπως τους αξίζει!



Η Sarah Key δασκάλα του Fairborn Primary School, όπως κάθε χρόνο, θέλησε και φέτος να μετατρέψει την αποφοίτηση των μαθητών της σ' ένα ξεχωριστό γεγονός, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν παγκοσμίως εξαιτίας της πανδημίας.

«Μπαίνω στην θέση των μαθητών μου και φαντάζομαι πόσο δύσκολο τους είναι να καταλάβουν γιατί δεν μπορούν να έρθουν στο σχολείο ή να παίξουν με τους συμμαθητές τους. Το μόνο που θέλω είναι να τους δώσω μια γεύση από τη φυσιολογική ζωή που είχαν ως τώρα»είπε η δασκάλα που οργάνωσε και για τους 13 μαθητές της ξεχωριστά την μέρα της αποφοίτησής τους.

Με τη βοήθεια μια φίλης της φωτογράφου αποφάσισε να να φωτογραφίσει κάθε μαθητής της ξεχωριστά.

Η ασφάλεια υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για τις φωτογραφήσεις. Οι δάσκαλοι τηρούσαν τα μέτρα απόστασεις και φορούσαν μάσκες. «Τα χαμόγελα των παιδιών και των γονιών είναι ανεκτίμητα- ήταν μια ξεχωριστή μέρα για όλους μας.» είπε η δασκάλα σε συνέντευξή της.

Πηγή: goodmorningamerica.com

v