5 οικονομικές (και family friendly) αποδράσεις για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος

5 οικονομικές (και family friendly) αποδράσεις για το 3μερο του Αγίου Πνεύματος

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι πολύ κοντά, τα ταξίδια είναι και πάλι... στη διάθεση του κοινού και μετά από την περιπέτεια που περάσαμε οικογενειακώς, ένα ταξίδι μας αξίζει! 

Βρήκαμε και σας προτείνουμε, λοιπόν, 5 ιδανικά μέρη για τα μικρούς και μεγάλους για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε, να κάνετε μπάνιο στη θάλασσα και να αφήσετε τα παιδιά σας να εκτονώσουν όλη τη συσσωρευμένη ενέργεια της προηγούμενης περιόδου παίζοντας! 

Πύλος

Aelia Home Suites
Οικογενειακό δωμάτιο, 3 μέρες, 2 διανυκτερεύσεις: €226

Το Aelia Home Suites προσφέρει καταλύματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων στη Μαραθόπολη. Επίσης, παρέχει εξωτερική πισίνα και δωρεάν Wi-Fi. Τα δωμάτια και τα διαμερίσματα διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό και βεράντα. Στην τραπεζαρία θα βρείτε ψυγείο, μαγειρικά σκεύη και ηλεκτρικό βραστήρα. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους. Τα δωμάτια έχουν θέα στον κήπο.
 

Olive House Villa and Studio
Οικογενειακό δωμάτιο, 3 μέρες, 2 διανυκτερεύσεις: €130

Το Olive House Villa and Studio βρίσκεται στο Βρωμονέρι, στην Πελοπόννησο, και προσφέρει δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Όλες οι μονάδες έχουν μπαλκόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο, καθιστικό με καναπέ, τηλεόραση, πλυντήριο ρούχων και ιδιωτικό μπάνιο με ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Θα βρείτε επίσης φούρνο, εστίες μαγειρέματος, βραστήρα και καφετιέρα.

Ιδανική τοποθεσία, δίπλα από τη θάλασσα και μεγάλη και άνετη αυλή, με γκαζόν.

 

Λίγα λόγια για την Πύλο: Η πανέμορφη Πύλος είναι μια μικρή κωμόπολη στις δυτικές ακτές της Μεσσηνίας με υπέροχες παραλίες και ιδανική για βόλτες, καλό φαγητό και κοντινές εκδρομές με τα παιδιά. 

Κύμη / Πλατάνα

All4Greece Evia Apartments
Οικογενειακό δωμάτιο, 3 μέρες, 2 διανυκτερεύσεις: €110

Το All4Greece Evia Apartments βρίσκεται στην Πλατάνα και παρέχει κλιματισμό, μπαλκόνι και δωρεάν Wi-Fi. Αυτό το διαμέρισμα προσφέρει επίσης κήπο και δωρεάν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Το διαμέρισμα διαθέτει κουζίνα με ψυγείο και φούρνο, τηλεόραση, βεράντα, καθιστικό και μπάνιο με ντους.

 

Λίγα λόγια για την Πλατάνα Κύμης:  Η Πλατάνα είναι το νεώτερο χωριό του Δήμου Κύμης. Η γραφική παραλία με τα παραδοσιακά σπίτια και το ιστορικό "Μουράγιο" αλλά και οι εκβολές του ποταμιού της Σκοτεινής με το πετρόκτιστο γεφύρι της και της πάπιες που τσαλαβουτούν στα νερά, είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα του χωριού. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε και τις αξιόλογες πλαζ που διαθέτει και το γεγονός πως είναι ένα ιδανικό μέρος για παιδιά και οικογένειες. 

Πήλιο / Καλά Νερά

Studios Efi
Οικογενειακό δωμάτιο, 3 μέρες, 2 διανυκτερεύσεις: €110

Το Studios Efi βρίσκεται σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από τη θάλασσα στο χωριό Καλά Νερά. Προσφέρει μονάδες με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, κήπο και βεράντα, καθώς και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Ορισμένα δωμάτια, έχουν θέα στον Παγασητικό Κόλπο ενώ ο φροντισμένος κήπος είναι ιδανικός για παιχνίδι για τα μικρά παιδιά!

 

Λίγα λόγια για τα Καλά Νερά: Η πλεονεκτική θέση του χωριού, Καλά Νερά Μαγνησίας, δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαμβάνει τις χαρές της θάλασσας κατά τους θερινούς μήνες αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να επισκεφθεί όλο το Πήλιο χωρίς δυσκολία στην πρόσβαση. Διαθέτει καλό φαγητό σε εστιατόρια και ταβέρνες.

Αίγινα

Miranta Hotel - Apartments & Studios
Οικογενειακό δωμάτιο, 3 μέρες, 2 διανυκτερεύσεις: €120

Το Hotel Miranta απέχει 60μ. από την Παραλία Παναγίτσα και διαθέτει εξωτερική πισίνα. Αυτό το κατάλυμα περιβάλλεται από μεγάλο κήπο και προσφέρει κλιματιζόμενες μονάδες με ανεμιστήρα οροφής και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα ή στον κήπο. Επίσης παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Το κατάλυμα αρέσει ιδιαίτερα σε οικογένειες! Η πόλη της Αίγινας είναι εύκολα προσβάσιμη και το λιμάνι απέχει επρίπου 800 μέτρα. 

 

Λίγα λόγια για την Αίγινα: Αν αναζητάς οικονομικές διακοπές κοντά στην Αθήνα, η Αίγια είναι ο ιδανικός προορισμός για όλη την οικογένεια! Φτάνοντας στο λιμάνι αντικρίζεις αμέσως το νεοκλασικό στυλ των σπιτιών του νησιού, αισθάνεσαι τη θαλασσινή αύρα, περνάς από αυλές που μυρίζουν γιασεμί ενώ οι βόλτες στα γραφικά σοκάκια, με τα πόδια ή με την άμαξα, δημιουργούν ένα νοσταλγικό καλοκαιρινό σκηνικό.

Καλαμάτα

Aura Apartments
Οικογενειακό δωμάτιο, 3 μέρες, 2 διανυκτερεύσεις: €106

 Το διαμέρισμα έχει μέγεθος 38 τ.μ. .Περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο, ένα καθιστικό – κουζίνα και WC. Έχει το δικό του μπαλκόνι και πρόσβαση στην πίσω αυλή όπου μπορείται να απολάυσετε τον καφέ σας. Είναι δίπλα στη θάλασσα, σε mini market και διάφορα μαγαζιά. 

  

 Λίγα λόγια για την Καλαμάτα: Η Καλαμάτα απέχει μόλις 2,5 ώρες από την Αθήνα και αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για οικογενειακές αποδράσεις. Έχει τεράστια αγορά, μια μεγάλη και πανέμορφη πλατεία, εξαιρετική θάλασσα και όλες τις ανέσεις της πόλης σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Σας τη συνιστούμε ανεπιφύλακτα! 

 

v