Τα 5 χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες

Τα 5 χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες

Σε αντίθεση με αυτά που πιστεύει η κοινή γνώμη, οι άνδρες προσέχουν τα μαλλιά μας και είναι πολύ σαφείς -αν και ολιγαρκείς- στο πώς θέλουν να τα φτιάχνουμε. Δείτε τα πέντε δημοφιλέστερα χτενίσματα, σύμφωνα με τις απόψεις του ανδρικού φύλου, και προσθέστε ένα ακόμα «συν» στην εμφάνισή σας.

Λαμπερά, φυσικά κύματα
Σέξι μαλλιά

Τα μαλλιά που λατρεύουν οι άνδρες, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλα, είναι αυτά που αποπνέουν λάμψη και φυσικότητα. Τα σέξι κυματιστά μαλλιά είναι ιδανικά για να τρέξουν μέσα τους τα δάχτυλά τους, γι’αυτό μην το παρακάνετε με τις μους και τις λακ.

Απλά και κλασικά

Σέξι μαλλιά

Τα ίσια, λαμπερά μαλλιά είναι αναμφίβολο σημάδι υγείας, γι’αυτό οι περισσότεροι άνδρες, ενστικτωδώς, προτιμούν γυναίκες με ίσια, απαλά μαλλιά. Στεγνώστε λοιπόν τα μαλλιά σας χρησιμοποιώντας την στενή άκρη του σεσουάρ για να τα ισιώσετε πιο εύκολα και γρήγορα και να τα κάνετε να δείχνουν στρωτά.

Χτένισμα «μόλις-σηκώθηκα-από-το-κρεβάτι»
Σέξι μαλλιά

Η πιο εύκολη και σέξι εναλλακτική χτενίσματος που οι άνδρες λατρεύουν. Απλώστε λίγη μους σε βρεγμένα μαλλιά και απλά στεγνώστε τα με το σεσουάρ.

Αλογοουρά
Σέξι μαλλιά

Η κλασικότερη εκδοχή της αλογοουράς είναι ίσως το μοναδικό χτένισμα που οι άνδρες προτιμούν όταν αποφασίσετε να «σηκώσετε» τα μαλλιά σας και αυτό γιατί αφήνουν ακάλυπτο ένα από τα πιο ερωτικά σημεία του σώματός σας, τον λαιμό.

Κοντά – αγορίστικα
Σέξι μαλλιά

Αρέσουν στο μικρότερο ποσοστό των ανδρών, όμως, οι άνδρες που προτιμούν τα κοντά μαλλιά είναι τόσο παθιασμένοι με αυτό το στιλ που πραγματικά δεν αρέσκονται σε κανένα άλλο χτένισμα. Έχουν, λοιπόν, και οι γυναίκες με κοντά μαλλιά το φανατικό κοινό τους.

Πηγή: Ourvanity

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v