Μπαμπάς κάνει για μέρες υπερωρίες για να πάρει στην κόρη του το φόρεμα των ονείρων της

Μπαμπάς κάνει για μέρες υπερωρίες για να πάρει στην κόρη του το φόρεμα των ονείρων της

Είναι πολύ δύσκολο για έναν γονιό να αρνηθεί στα παιδιά του εκείνα που του ζητάει. Πολλές φορές όμως οι συνθήκες, κυρίως οι οικονομικές,  τους αναγκάζουν να πουν «όχι» στις απαιτήσεις των μικρών τους, ακόμα κι αν αυτό τους πονάει...

Μια τέτοια περίπτωση ήταν και ο Ricky ο οποίος αρνήθηκε στην κόρη του το φουστάνι που ζήτησε για τον σχολικό χορό. Ωστόσο, η άρνησή του τον στοίχειωνε κι έτσι έκανε τα πάντα για να πραγματοποιήσει την επιθυμία της μικρής του πριγκίπισσας. 

Όπως γράφει το e-motions.gr, 0 Ricky εργάζεται σε 3 δουλειές για να μπορέσει να εξασφαλίσει στην οικογένειά του τα προς το ζην. Με βάρδιες σε 2 καταστήματα όπως τα «MacDonald’s» και το «Popeye», αλλά και σ’ έναν φούρνο, βασανιζόταν με τη σκέψη πως η κόρη του θα ήταν στεναχωρημένη μετά το «όχι» του για το φόρεμα κι αποφάσισε να προσθέσει ακόμη περισσότερες ώρες εργασίας και τελικά να της χαρίσει το φόρεμα που τόσο επιθυμούσε.

Την έκπληξη και την αντίδραση της κόρης του τη βιντεοσκόπησε και τη δημοσίευσε στα social media όπου η χαρά και η συγκίνηση της δεν κρύβεται. Μόλις αντικρίζει το φόρεμα ξεσπά σε κλάματα χαράς κι ευγνωμοσύνης κι ο πατέρας της νιώθει διπλά ευτυχισμένος που κατάφερε τελικά να της χαρίσει εκείνο που έμοιαζε πριν όνειρο «απλησίαστο».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε κι εσείς ν’ απολαύσετε τη συγκινητική αυτή στιγμή…

v