Κερδίστε 4 Kidom Family Pass για το Kidom Allou! Fun Park

Κερδίστε 4 Kidom Family Pass για το Kidom Allou! Fun Park

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της φόρμας που θα βρείτε στο τέλος του κειμένου και κερδίστε 4 Kidom Family Pass των δύο παιδιών για το συναρπαστικό Kidom Allou! Fun Park.

Οι 4 τυχερές οικογένειες, μπορούν να εξαργυρώσουν το δώρο τους όποια μέρα επιθυμούν μέχρι τις 31/7.

Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από την reception του AllouFun Park, όπου θα υπάρχει λίστα με τα ονόματά τους. Απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας. 

Δείτε τους νικητές:

ΔΑΡΑ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΛΕΜΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΚΟΥΚΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Το Kidom του Allou! Fun Park ανοίγει και πάλι τις πύλες του και υποδέχεται μικρούς και μεγάλους για ατελείωτο παιχνίδι!

Διασκεδάστε με ασφάλεια στο Kidom καθώς η επιστροφή στο παιχνίδι συνδυάζεται με όλα τα απαραίτητα μέτρα,  με στόχο την προστασία της υγείας όλων!

Το καλοκαίρι έφτασε και το Kidom υπόσχεται και φέτος υπέροχες στιγμές ξενοιασιάς παρέα με τα παιδιά σας!

Ενημερωθείτε για τα μέτρα προστασίας στο site www.allou.gr.   

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό και δύο τυχερές οικογένειες θα κερδίσουν Kidom Family Pass των δύο παιδιών! Το Kidom Family Pass είναι ένα πάσο, ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά 3-9 ετών για να προσφέρει περισσότερο παιχνίδι στο Kidom!

Είναι ημερήσιο πάσο, ισχύει σε όλα τα παιχνίδια του Kidom εκτός από τα συγκρουόμενα, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα παιχνίδια δεξιοτήτων ενώ οι συνοδοί, όπου επιτρέπεται συνοδεύουν τα παιδιά τους δωρεάν!

Με το Kidom Family Pass τα παιδιά μπορούν να παίξουν απεριόριστα στα παιχνίδια του Kidom, όπως το πιο όμορφο και ονειρεμένο CAROUSEL της Αθήνας, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια του BONGO, το πιο τρελλό τρενάκι MINI BIG APPLE, τον ψηλότερο πύργο το YOUPI TOWER, τα happy τρενάκια όπως το CONVOY και το TOTO EXPRESS!

v