2 φίλοι που οι γιατροί τους έδιναν ελάχιστες πιθανότητες να ζήσουν, τα κατάφεραν και είναι αχώριστοι

2 φίλοι που οι γιατροί τους έδιναν ελάχιστες πιθανότητες να ζήσουν, τα κατάφεραν και είναι αχώριστοι

Δύο αγόρια, ο Odin Frost και ο Jordon Granberry, συναντήθηκαν πρώτη φορά στα 3 τους στο σχολείο. Και για τα δύο αγόρια, οι γιατροί έδιναν μόλις 2% πιθανότητες να επιβιώσουν και στην περίπτωση που τα κατάφερναν, δεν θα μπορούσαν να περπατήσουν ή να ζήσουν κανονικά. Τα δύο παιδιά, όμως, που μέχρι και σήμερα είναι αχώριστοι, ξεπέρασαν όλες τις προσδοκίες και νίκησαν ακόμα και την επιστήμη!

Σήμερα, στα 18 τους, αποφοιτούν από το λύκειο και παραμένουν οι καλύτεροι φίλοι! Μία φιλία τόσο βαθιά και ουσιαστική, που τους βοήθησε να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της ζωής και να πετύχουν το ακατόρθωτο. 

Οι περήφανοι γονείς των Odin και Jordon, ανέβασαν στα social μία φωτογραφία τους απ' όταν ήταν 3 χρονών, αχώριστοι όπως και τώρα, επισημαίνοντας πόσο μακριά κατάφεραν να φτάσουν μαζί.

Ο μπαμπάς του Odin, μάλιστα, δήλωσε: «Οι γιατροί είχαν πει πως, τόσο ο γιος μου όσο και ο καλύτερός του φίλος,  είχαν μόνο 2% πιθανότητες να ζήσουν. Κι αν επιβίωναν, δεν θα περπατούσαν ποτέ και θα ζούσαν σαν φυτά. Σήμερα, περπάτησαν και οι δύο για να παραλάβουν τα απολυτήριά τους από το λύκειο. Είμαι τόσο περήφανος γι΄αυτούς!». 

Μιλώντας για τον ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ των δύο αγοριών, ο μπαμπάς του του Odin είπε: «Είναι πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι μεταξύ τους. Ο δεσμός τους είναι πολύ ξεχωριστός και ο ένας προστατεύει τον άλλον. Δύσκολα θα μπορούσαν να αντιληφθούν την σχέση τους οι υπόλοιποι άνθρωποι».

Πηγή:boredpanda.com

v