Βηρυτός: γυναίκα γέννησε ενώ το δωμάτιο είχε γίνει συντρίμμια απ’ την έκρηξη

Βηρυτός: γυναίκα γέννησε ενώ το δωμάτιο είχε γίνει συντρίμμια απ’ την έκρηξη

Οι τελευταίες μέρες έχουν στιγματιστεί από όσα τραγικά συνέβησαν στην Βυρητό, εξαιτίας μιας έκρηξης που διέλυσε κυριολεκτικά την πόλη. Και ίσως είναι ακόμη πιο συγκλονιστικό, να αντιλαμβάνεται κανείς ότι, την ώρα που δρόμοι και κτίρια διαλύθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα, η ζωή κυλούσε ομαλά. Και το αντιλαμβανόμαστε με τον πιο γλαφυρό τρόπο από περιστατικά σαν κι αυτό που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, όπου, την ώρα που μια ετοιμόγεννη γυναίκα βρίσκεται στο κρεβάτι του τοκετού, η έκρηξη κάνει το παράθυρο και τον τοίχο συντρίμια.

Ένα περιστατικό συγκλονιστικό, αλλά κι ελπιδοφόρο συνάμα, αφού μητέρα και γιος επέζησαν και χαίρουν άκρας υγείας.

Στο νοσοκομείο Σέιντ Τζορτζ της Βυρητού, η Εμανουέλ Κνεσέρ ήταν έτοιμη να φέρει στον κόσμο τον γιόκα της, ενώ ο σύζυγός της Έντμουντ τραβούσε βίντεο με το κινητό του. Τη στιγμή της έκρηξης, την οποία πρόλαβε να απαθανατίσει, τα πάντα μοιάζουν να αναποδογυρίζουν, αλλά με κάποιον μαγικό τρόπο, μέσα στο σκοτάδι που επικράτησε αμέσως μετά το σοκ, γιατροί και νοσηλευτές έφεραν εις πέρας τη δύσκολη διαδικασία της γέννας.

«Ο γιός μου, ο Τζορτζ, γεννήθηκε την ώρα της καταστροφικής έκρηξης», είπε στο πρακτορείο Reuters ο ευτυχής πατέρας, «και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν ζωντανός».    

Λίγο αργότερα, ευχαρίστησε το προσωπικό του νοσοκομείου δημοσίως, για λογαριασμό του νεογέννητου γιου του, του μικρού Τζορτζ: «Σας ευχαριστώ όλους που με φέρατε στον κόσμο σώο και αβλαβή. Ελπίζω μια μέρα, να μπορέσω να σας το ανταποδώσω.»  

 Πηγή: msn.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v