Το «πιστόλι» που βάζει... μάσκες σε όσους αρνούνται να τις φορέσουν!

Το «πιστόλι» που βάζει... μάσκες σε όσους αρνούνται να τις φορέσουν!

Στην εποχή της πανδημίας έχει προταθεί (και αποδειχθεί) ότι η χρήση μάσκας αποτρέπει σε μεγάλο βαθμό την εξάπλωση του κορονοϊού. Παρόλα αυτά, αρκετοί συνάνθρωποί μας θεωρούν το μέτρο υπερβολικό και αρνούνται να φορέσουν μάσκες.

Aυτοί οι... αντιρρησίες υπάρχουν παντού. Έτσι, στην Αμερική, ένας youtuber αποφάσισε να τους «βάλει τις μάσκες» με μια πρωτότυπη κατασκευή.

Ο Allen Pan έφτιαξε ένα «πιστόλι» το οποίο πυροβολεί...μάσκες στα πρόσωπα των ανθρώπων και συγκεκριμένα, όσων αρνούνται να τις φορέσουν!

Δημοσίευσε, λοιπόν, στον λογαριασμό του στο youtube το παρακάτω βίντεο για να δείξει τον τρόπο που μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά η πατέντα που έχει φτιάξει.

Με τη βοήθεια ενός φίλου, δοκίμασε το όπλο στον εαυτό του δημοσίως, και στη συνέχεια αφήσε κάποιους άλλους να το δοκιμάσουν σε ένα κεφάλι μανεκέν. 

«Νιώθω ότι ο κόσμος δεν παίρνει στα σοβαρά την κατάσταση και υποτιμά τον κίνδυνο θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τον ίδιο τους τον εαυτό, όσο και των συνανθρώπων τους.» είπε μεταξύ άλλων.

Η κατασκευή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ωστόσο το χιούμορ που κρύβεται από πίσω πετυχαίνει το σκοπό του- να ενημερώσει περισσότερους συμπολίτες τους για την χρησιμότητα της μάσκας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v