«Τον διάλεξα και θα τον αγαπώ μέχρι τέλους γιατί....»

«Τον διάλεξα και θα τον αγαπώ μέχρι τέλους γιατί....»

Το να βρεις τον άνθρωπό σου, αυτό που αποκαλούμε «το άλλο σου μισό», δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου.... Όταν, όμως, τον βρεις, το ξέρεις από την πρώτη κιόλας στιγμή! Είναι αυτός που θα σε αγαπήσει για τα λάθη σου και τα στραβά σου, που θα σε εκτιμήσει για τα ψυχικά σου χαρίσματα και θα σ' ερωτευθεί γιατί του βγάζεις τον καλύτερό του εαυτό. Και τότε, τον αγαπάς μέχρι τέλους επειδή:

Καταλαβαίνει τι θέλω να του πω πριν του το πω...

Η επικοινωνία μας είναι άριστη. Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να με «διαβάζει» όπως αυτός. Πολλές φορές, μιλάμε μόνο τα μάτια - ξέρει τι νιώθω και ξέρω τι νιώθει ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κι αυτό είναι ανεκτίμητο...

Είναι δίπλα μου στα καλά και τα άσχημα

Πολλοί δίνουν αυτόν τον όρκο όταν δεσμεύονται για μια κοινή ζωή, αλλά λίγοι το τηρούν... Ή τουλάχιστον, λίγοι το τηρούν όπως ο άντρας μου. Όταν χαίρομαι, χαίρεται διπλά - ακόμα κι αν πρόκειται για ένα ζευγάρι παπούτσια που αγόρασα. Κι όταν κάτι πάει στραβά, μου κρατάει το χέρι και είναι δίπλα μου ψυχή τε και σώματι. Σκουπίζει πρόθυμα τα δάκρυά μου, κατανοεί τον θυμό ή τη θλίψη μου και είναι έτοιμος να κάνει το παν για να ξεπεράσουμε το όποιο εμπόδιο συναντάμε. 

Είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου!

Στα μάτια μου, δεν υπάρχει καλύτερος μπαμπάς από τον δικό μας.... Όπως συμπαραστέκεται σε μένα συμπαραστέκεται και στα παιδιά μας, ενώ τα μαθαίνει να σέβονται, να προσπαθούν και να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Το χαμόγελό τους, οφείλεται κατά πολύ σ' εκείνον!

Σέβεται τους γονείς μου σαν δικούς του

Δεν έχει αν σημασία αν συμφωνεί μαζί τους σε όλα- σημασία έχει ότι σέβεται πάντα την γνώμη τους, είναι δοτικός και τους αγαπά επειδή του έκαναν το καλύτερο δώρο της ζωής του: εμένα και την οικογένειά μας. 

Γιατί είναι ευγενικός και καλοσυνάτος

Ο άντρας μου είναι ο πιο γλυκός και ευγενικός άνθρωπος που ξέρω! Ακόμα και στις προσβολές απαντάει με χαμόγελο. Ακόμα και στους αγενείς, απαντάει με καλοσύνη. Είναι ανώτερος άνθρωπος και η γενναιοδωρία κυλάει στο αίμα του. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ τον εαυτό μου με κάποιον άλλον...

Δεν σταματάει να μου λέει (και να μου δείχνει) πως μ' αγαπά

Το σ' αγαπώ σε έναν γάμο, συχνά εννοείται... Ωστόσο, είναι καλό να το ακούς πού και πού ή να το εισπράττεις από τις πράξεις του άλλου. Και ο άντρας μου μου το δείχνει (και μου το λέει) όσο πιο συχνά μπορεί! 

Τα μοιραζόμαστε όλα

Η ζωή μας κυλάει αρμονικά και ήρεμα γιατί έχουμε αποφασίσει πως οι υποχρεώσεις μας είναι κοινές και μοιρασμένες στα δύο. Με βοηθάει με τα παιδιά και με το σπίτι, είναι κοντά μας στις βαρετές κοινωνικές υποχρεώσεις μας και δεν μου στερεί ποτέ τον προσωπικό μου χρόνο για να ξεκουραστεί εκείνος. Όλα μαζί - κι όλα μοιρασμένα. Δεν ένιωσα ποτέ αδικημένη μαζί του. 

Είναι, απλά, το άλλο μου μισό...

Ναι, ο άντρας μου είναι το άλλο μου μισό. Ο άνθρωπός μου. Ο πρίγκιπας του παραμυθιού που νόμιζα πως δεν υπάρχει μέχρι που τον συνάντησα πρώτη φορά... Ο άντρας μου είναι ο καλύτερος τον κόσμου και αξίζει όσο όλο το χρυσάφι του κόσμου!

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v