Διαγωνισμός: ένας νικητής θα κερδίσει 3 μοναδικά παιχνίδια Play-Doh συνολικής αξίας 35€

Διαγωνισμός: ένας νικητής θα κερδίσει 3 μοναδικά παιχνίδια Play-Doh συνολικής αξίας 35€

Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και κερδίστε 3 μοναδικά παιχνίδια Play-Doh, συνολικής αξίας 35€! Πρόκειται για τη Play-Doh Tαμειακή Μηχανή, τα Πολύχρωμα Ντόνατς και ένα Σετ Μαγειρικής, τα οποία θα ξετρελάνουν τα παιδιά.

Δείτε τον νικητή:

ΝΑΟΥΜΗ ΦΑΝΗ

Σημειώνεται ότι ο νικητής θα μπορεί να παραλάβει τα δώρα του από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι (Παπανικολή 50) μέχρι τις 15 Οκτώβρη.

Επιστροφή στα θρανία με τα λατρεμένα πλαστοζυμαράκια Play-Doh! Το καλοκαίρι τελειώνει και τα παιδιά μας επιστρέφουν για μια νέα δημιουργική σχολική χρονιά! Είτε στο σχολείο είτε στο σπίτι, το Play-Doh είναι ένας μοναδικός τρόπος να υποστηρίξετε την ανάπτυξη και μάθηση του παιδιού σας, βάζοντας το παιχνίδι, τη δημιουργία και την φαντασία στο επίκεντρο.

Τα δώρα:

1) Play-Doh Kitchen Creations Πολύχρωμα Ντόνατς

Σχεδιάστε αστεία ντόνατς σε κλασικά σχήματα με τα 4 καλουπάκια Play-Doh πλαστοζυμαράκια και χρησιμοποιήστε το ειδικό εργαλείο για να φτιάξετε τα μίνι ντόνατς! Δείξτε τις δημιουργίες σας και πως φτιάχνετε cookies με τα μικρά καλουπάκια και τα πλαστοζυμαράκια Play-Doh.

2) Play-Doh Kitchen Shape N Slice

Το σετ περιλαμβάνει εργαλεία μαγειρικής για να δημιουργήσεις το καλύτερο γεύμα!

3) Hasbro Play-Doh Cash Register Ταμειακή Μηχανή

Η διασκέδαση στο σουπερμάρκετ δεν τελειώνει, καθώς με τα 5 κουπάτ και ειδικά καλούπια τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν τα δικά τους τρόφιμα από Play-Doh, όπως φρούτα και λαχανικά ή ακόμα και γάλα.

Δημιουργικότητα και φαντασία

Με το Play-Doh, τα μικρά παιδιά εκφράζουν τις ιδέες τους μέσω της δημιουργίας και του παιχνιδιού. Τα μεγαλύτερα παιδιά προσχολικής ηλικίας, συχνά συνθέτουν λεπτομερείς δημιουργίες παιχνιδιού. Με έναν ή περισσότερους φίλους, μπορεί να φανταστούν ότι έχουν δικό τους μανάβικο και φτιάχνουν φρούτα και λαχανικά και τα πωλούν με την ταμειακή μηχανή, ή φαντάζονται πως είναι οδοντίατροι που θεραπεύουν δοντάκια, ή σεφ ζαχαροπλαστικής που ψήνουν και πωλούν μπισκοτάκια, κέικ και ντόνατς.

Κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη

Η δημιουργία με πλαστοζυμαράκι Play-Doh επιτρέπει στα παιδιά να αισθάνονται ικανά και περήφανα για τα επιτεύγματά τους «Κοίτα! έφτιαξα ένα σκυλάκι» ή «είμαι καλή/καλός στο να φτιάχνω ζύμη για πίτσα, σαν τη μαμά!». Ακόμη, το ζύμωμα, και το πλάσιμο του Play-Doh αποτελούν ασφαλείς εξόδους για την ακόρεστη ενέργεια των μικρών σας σε αυτή την ηλικία. 

Tips για τους γονείς:

Κατά τη διάρκεια του δημιουργικού παιχνιδιού στο σχολείο, τα παιδιά μιλούν για το τι καταφέρνουν και πώς. Δημιουργήστε ξανά αυτήν την ατμόσφαιρα στο σπίτι, προσκαλώντας αδέλφια, άλλα μέλη της οικογένειας και φυσικά τον εαυτό σας στο παιχνίδι! Κάντε σχόλια και ερωτήσεις για τη δημιουργία τους ώστε τα παιδιά να μπορούν να περιγράψουν και να σκεφτούν τι κάνουν. Συνδέστε το παιχνίδι τους με τον πραγματικό κόσμο π.χ. «Μήπως να φτιάξεις μια κόκκινη ντομάτα; Μια πράσινη μπορεί να μην είναι ώριμη» και διδάξτε τη συνεργασία «Θα μπορούσα να σε βοηθήσω να φτιάξεις το αυτοκινητάκι σου».  Αλληλεπιδράσεις όπως αυτές συμβάλλουν στην ανάπτυξη και τη μάθηση, βοηθώντας την προετοιμασία και την επιτυχία των παιδιών στο σχολείο και στη ζωή.

Γλωσσική Ανάπτυξη

Μέσω του παιχνιδιού με Play-Doh, τα παιδιά εξασκούνται στο να ακούν και να μιλούν με φίλους, αδέλφια και ενήλικες. Το παιχνίδι με πλαστοζυμαράκι Play-Doh βοηθά τα παιδιά να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους καθώς εξηγούν τι κάνουν. Για παράδειγμα, όταν ένα παιδί αναφωνεί, «κόβω!» καθώς χρησιμοποιεί το πλαστικό μαχαιράκι Play-Doh, χρησιμοποιεί τη σωστή λέξη για να περιγράψει τη δράση του.Οι δημιουργικές αυτές δραστηριότητες, βοηθούν τα παιδιά να μάθουν νέες λέξεις και να επικοινωνήσουν αποτελεσματικά τις σκέψεις και τις ιδέες τους - δεξιότητες που θα χρειαστούν στη διαδικασία εκμάθησης γραφής και ανάγνωσης.

Ενίσχυση του μαθηματικού τρόπου σκέψης

Δημιουργώντας με Play-Doh τα παιδιά παρατηρούν αλλαγές στο σχήμα, το βάρος και το μέγεθος καθώς σχολιάζουν, συγκρίνουν και επεξεργάζονται τα αντικείμενα που φτιάχνουν «Έφτιαξα ένα τρίγωνο». Ζητήστε από το παιδί σας να μετρήσει πόσα κομμάτια κατασκευάζει ή να τακτοποιήσει τις δημιουργίες του κατά μέγεθος ή χρώμα. Ενθαρρύνετε τη μαθηματική σκέψη ρωτώντας, «Τι σχήμα είναι αυτό; Ποιο σχήμα είναι μεγαλύτερο;» ή «Πόσα κομμάτια έχεις τώρα;»

Αυτές οι εμπειρίες παιχνιδιού ενθαρρύνουν τα παιδιά να εξασκηθούν στην καταμέτρηση και στην εκμάθηση των γεωμετρικών σχημάτων. Θέτετε έτσι τις βάσεις, για τον μαθηματικό τρόπο σκέψης, προετοιμάζοντας τα παιδιά για τις πιο περίπλοκες μαθηματικές έννοιες που θα συναντήσουν τα επόμενα χρόνια.

Ανάπτυξη των μυών

Καθώς τα παιδιά σπρώχνουν, κυλούν και πιέζουν το πλαστοζυμαράκι Play-Doh, εξασκούν την ικανότητα αντιστοίχισης της κίνησης των χεριών με την κίνηση των ματιών. Επίσης κερδίζουν δύναμη, βελτιώνουν την επιδεξιότητα τους και ενισχύουν τους μύες στα χεράκια και τα δάχτυλά τους, - τους μύες δηλαδή, που θα χρησιμοποιούν για να κρατήσουν το μολυβί τους και να σχηματίσουν τις πρώτες τους λέξεις στο χαρτί.

Γιατί να επιλέξετε το Play-Doh:

  • Είναι ασφαλές, μη τοξικό, μη αλλεργιογόνο
  • Είναι μαλακό και εύπλαστο για τα μικρά χεράκια
  • Προάγει τη φαντασία των παιδιών
  • Διαθέτει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων
  • Μυρίζει υπέροχα
  •  Τα παιδιά το λατρεύουν
  • Οι μαμάδες το εμπιστεύονται 

Το πλαστοζυμαράκι Play-Doh είναι ένα ισχυρό εργαλείο εκμάθησης για πολλούς λόγους και όταν παίξετε στο σπίτι, θα ανακαλύψετε και τον πιο σημαντικό λόγο όλων: είναι απλά διασκεδαστικό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v