Σύλλογος γονέων στόλισε με έργα τέχνης τις μάσκες των παιδιών (φωτογραφίες)

Σύλλογος γονέων στόλισε με έργα τέχνης τις μάσκες των παιδιών (φωτογραφίες)

Φέτος έχουμε μπροστά μας μια πολύ διαφορετική σχολική χρονιά και η χρήση της μάσκας (που δίχασε προς στιγμήν την κοινή γνώμη) είναι μία απ’ τις μεγαλύτερες προκλήσεις της. Γι’ αυτό και ο Σύλλογος Γονέων του 6ου Δημοτικού Σχολείου στον Βύρωνα αποφάσισε να πάρει μια υπέροχη πρωτοβουλία, ώστε να μετατρέψει μια πρωτόγνωρη και άβολη συνήθεια σε ευκαιρία για διασκέδαση και γνώση.

«Η τέχνη πάει παντού… Art for Ever…», γράφουν οι εφευρετικοί γονείς σε σχετική τους ανάρτηση στη σελίδα του συλλόγου στο facebook: «Το πιο καλλιτεχνικό σχολείο του Βυρωνα δεν θα μπορούσε να έχει απλές μάσκες :) Ξεκινάμε λοιπόν με χρωμα και χαμόγελα αυτήν την τόσο διαφορετική σχολική χρόνια ! Kandinsky, Klee, Miro, Picasso, Calder, Sonia Delaunay, Miro, Βασιλείου και Φασιανός, Matisse, Britto και Haring… στα όμορφα προσωπάκια των παιδιών μας! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κυρία Ελένη Φέζου μας... για το χρώμα που δίνει στο σχολείο και στις ζωές των παιδιών μας!»

Τι άλλο μπορούμε να πούμε εμείς παρά ένα μεγάλο μπράβο σ’ αυτούς τους γονείς που, αντί να μιζεριάσουν απέναντι σε μια προσωρινή δυσκολία, βάζουν τα δυνατά τους να την κάνουν όσο γίνεται ευκολότερη και πιο ευχάριστη για τα παιδιά τους!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v