Κερδίστε 5 Kidom Family Pass για το Halloween στο Allou! Fun Park έως τη 1/11

Κερδίστε 5 Kidom Family Pass για το Halloween στο Allou! Fun Park έως τη 1/11

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 5  Kidom Family Pass των δύο παιδιών και γιορτάστε το Halloween στο Kidom του Allou! Fun Park.

Οι 5 τυχερές οικογένειες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Kidom Family Pass όποια μέρα επιθυμούν έως την 1/11.

Θα τα παραλάβουν από την reception του AllouFun Park, όπου θα υπάρχει λίστα με τα ονόματά τους. Απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας. 

Δείτε τους νικητές:

ΑΒΡΑ ΝΑΤΑΣΑ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΤΖΟΒΑΡΑ ΔΑΦΝΟΥΛΑ

ΧΑΡΙΤΟΥ ΕΛΕΝΑ

Το Kidom του Allou! Fun Park υποδέχεται και φέτος το Halloween και τη φοβερή Kidoφρουλα! Η Kidoφρούλα είναι μια μικρή γλυκιά μάγισσα που επισκέπτεται κάθε χρόνο το Kidom στο Halloween για να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους μικρούς μας φίλους.  Ζει στο 3ο σύννεφο δεξιά πάνω από τον παραμυθένιο κόσμο του πάρκου.  Είναι αόρατη και εμφανίζεται μόνο την περίοδο του Halloween για να χαρίσει στα παιδιά μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

 Κάθε Σαββατοκύριακο από 3 Οκτωβρίου, η Kidoφρούλα υποδέχεται τους φίλους της στο υπέροχο Kidoφρουλοσπιτάκι της στο Kidom και μοιράζεται μαζί τους όλα της μυστικά! Ανακατεύει το καζάνι της λέγοντας το μαγικό της ξόρκι και μαζί με τα παιδιά ετοιμάζει το αγαπημένο της kidoφρουλοφίλτρο!  Και φυσικά, όσα παιδιά την επισκεφθούν παίρνουν δώρο την αγαπημένη της μυστική συνταγή.

Αλλά το Halloween στο Kidom δεν τελειώνει εδώ! Οι βοηθοί της Kidoφρούλας υποδέχονται όλα τα παιδιά σε μια απόλυτα Halloween ατμόσφαιρα, ενώ μαζί ετοιμάζουν τις πιο υπέροχες Halloween κατασκευές! Το κάθε παιδί παραλαμβάνει το δικό του, ατομικό, εξοπλισμό για τις πιο όμορφες Halloween χειροτεχνίες με απόλυτη ασφάλεια.

Η Kidoφρούλα θα ανακατεύει το καζάνι της έως την 1η Νοεμβρίου… Προλάβετε να την επισκεφθείτε!  

Φυσικά στο Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower και πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

 Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 22:00

Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες: 17:00 – 22:30

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v