Μωρό 15 μηνών έμαθε σκέιτμπορντ πριν μάθει να περπατά

Μωρό 15 μηνών έμαθε σκέιτμπορντ πριν μάθει να περπατά

Πριν από λίγο καιρό προκλήθηκε σάλος στο διαδίκτυο με τους γονείς που έβαλαν το 6 μηνών μωρό τους να κάνει θαλάσσιο σκι. Τώρα, στο στόχαστρο σκληρής κριτικής βρίσκεται και αυτό το ζευγάρι που παροτρύνει τη μόλις 15 μηνών κόρη τους να κάνει... σκέιτμπορντ. Στο θέαμα μπορεί να σφίγγεται η καρδιά σου από την αγωνία, αλλά δεν γίνεται να μην παραδεχτεί κανεί ότι η μικρούλα έχει ταλέντο!

Όλοι οι γονείς ενθουσιαζόμαστε με τα πρώτα βήματα του μωρού μας, αυτό το ζευγάρι από την Αυστραλία όμως είναι ειδική περίπτωση καθώς η 15 μηνών κόρη τους δεν περπατάει απλά αλλά κάνει και σκέιμπορντ!

Πριν από λίγο καιρό έγινε χαμός στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο TikTok, όταν οι χρήστες παρακολούθησαν εκστασιασμένοι (και ανήσυχοι!) την μικρή Polly να ισορροπεί και να κάνει σκέιτμπορντ μαζί με τον μπαμπά της.

Ο πατέρας της δεν την αφήνει λεπτό από τα ματιά του και την βοηθάει στην «εξάσκησή» της. Η Polly όπως φαίνεται και στα βιντεάκια είναι συνέχεια χαμογελαστή και ενθουσιασμένη με τα κατορθώματά της.

H μητέρα της Polly σε συνέντευξή της είπε πως η κόρη της ισορροπούσε στη σανίδα όντας μόλις 10 μηνών. Η μικρή είχε ξετρελαθεί με το σκέιτμπορντ, μέχρι που κάποια στιγμή ανέβηκε στη σανίδα και, όταν ο μπαμπάς της την «τσούλησε» μαλακά είδε έκπληκτος πως η Polly ήταν αληθινό ταλέντο.

Οι γονείς παραδέχτηκαν πως έχουν δεχτεί σκληρή κριτική από χρήστες που υποστηρίζουν ότι είναι πολύ μικρή και ότι υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τραυματιστεί. Ωστόσο, ο πατέρας της ισχυρίζεται ότι η κόρη του δεν έχει πέσει ούτε μια φορά καθώς είναι πάντα δίπλα της για να την πιάσει και να την προστατεύσει!

Δεν ξέρω τι σκέφτεστε εσείς, εγώ πάντως θα είχα λιποθυμήσει!

Πηγή: livingandloving.co.za

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v