Εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη κρύβει η δολοφονία δύο γυναικών στην Αλβανία

Εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη κρύβει η δολοφονία δύο γυναικών στην Αλβανία

Μια σοκαριστική υπόθεση ήρθε στο φως της επικαιρότητας με την αλλαγή του χρόνου, όταν ένας 59χρονος εισέβαλε στο σπίτι δυο γυναικών που ήταν αδερφές και τις εκτέλεσε μπροστά στα μάτια του γιου της μιας τους. Τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας έδειξαν πως πίσω από την διπλή δολοφονία κρύβεται αγοραπωλησία βρεφών στη Θεσσαλονίκη!

Οι αρχές ανακάλυψαν ότι οι δυο αδερφές ήταν επί χρόνια όμηροι του 59χρονου, ο οποίος όχι μόνο τις εξέδιδε στην Θεσσαλονίκη, αλλά τις άφηνε έγκυες και στη συνέχεια πωλούσε τα μωρά τους στη χώρα μας.

Απ' ότι έδειξαν τα πρώτα στοιχεία 0 59χρονος δράστης είχε και τη βοήθεια μιας γυναίκας δικηγόρου. Ο αδερφός των θυμάτων δήλωσε: «Η μεγάλη μου αδερφή έμεινε έγκυος, αυτός της έβαλε σύρμα στον λαιμό, της έκανε βασανιστήρια γιατί εκείνη δεν ήθελε να πουλήσει το παιδί» ενώ πρόσθεσε: «Μόλις γεννούσαν οι αδερφές μου, δεν έβλεπαν καν τα παιδιά, αμέσως αναλάμβανε δράση η δικηγόρος, έκανε τις "πωλήσεις" και έστελνε τα λεφτά».

Το εμπόριο βρεφών στη Θεσσαλονίκη αποτελούσε κοινό μυστικό στην οικογένεια των γυναικών και επειδή όλοι φοβούνταν κανείς δεν τολμούσε να κάνει καταγγελία.

Η άλλη αδερφή των δυο θυμάτων ανέφερε πως γύρω στα 10 παιδιά έχουν πωληθεί!

Έρευνες εκτός από την Θεσσαλονίκη γίνονται και στην Καβάλα, καθώς οι αδερφές έμεναν εκεί τα τελευταία δυο χρόνια. Όπως ειπώθηκε δεν είχαν δώσει το παραμικρό δικαίωμα και μαζί τους είχαν δυο μικρά παιδιά.

Οι αλβανικές αρχές συνέλαβαν τον 59χρονο για την εκτέλεση των δυο γυναικών και συνεχίζουν να ψάχνουν την δικηγόρο που φέρεται να συμμετείχε στο κύκλωμα.

Όσον αφορά τη διπλή δολοφονία, ο 59χρονος σκότωσε τις δυο άτυχες γυναίκες γιατί πίστευε ότι θα τον αποκαλύψουν στις αρχές.

Πηγή: star.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v