Βραβεία Iatronet 2021: Ψηφίστε και κερδίστε προϊόντα φαρμακείου

Βραβεία Iatronet 2021: Ψηφίστε και κερδίστε προϊόντα φαρμακείου

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος - παρά τις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που έφερε η προηγούμενη χρονιά - τα Βραβεία Iatronet – Yγεία + Ομορφιά 2021,για προϊόντα φαρμακείου θα πραγματοποιηθούν ξανά. Και, όπως και πέρσι, εσείς ψηφίζετε τα αγαπημένα σας και μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε δώρα, αξίας τουλάχιστον 50€ έκαστο!

Η ψηφοφορία θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω του site vraveia.gr, όπου θα μπορείτε να ψηφίσετε για τις 12 κατηγορίες προϊόντων. Οι κατηγορίες καλύπτουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, από συμπληρώματα για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, μέχρι σκευάσματα για την τριχόπτωση, μέχρι την ίσως πιο hot φετινή κατηγορία: Αγαπημένο αντισηπτικό.

Θα βραβευτούν 3 προϊόντα-νικητές σε κάθε μία από 25 υποκατηγορίες προϊόντων Φαρμακείου, στις κατηγορίες των Δερμοκαλλυντικών, Προϊόντων Διατροφής και Προϊόντων Υγείας.

Τα δώρα που θα κληρωθούν θα έχουν συνολική αξία άνω των 3.700€, και θα είναι προϊόντα από τις εταιρίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, αξίας τουλάχιστον 50€ έκαστο. Για να δείτε την αναλυτική λίστα, που περιλαμβάνει προϊόντα ομορφιάς, διατροφής αλλά και υγείας, απλώς κάνετε ένα κλικ στην κατηγορία "Δείτε τα δώρα" στην αρχική σελίδα του vraveia.gr.

Μπορείτε να ψηφίζετε μέχρι τις 7/2/2021.

Η Κλήρωση Δώρων και Ενημέρωση Τυχερών θα πραγματοποιηθεί από 8/2/2021 έως 12/2/2021.
v