Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου «Επιλεκτικοί με το Φαγητό ή Κάτι Περισσότερο; Έξυπνες Πρακτικές για Ήρεμα Γεύματα»

Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου «Επιλεκτικοί με το Φαγητό ή Κάτι Περισσότερο; Έξυπνες Πρακτικές για Ήρεμα Γεύματα»

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε από ένα αντίτυπο του βιβλίου «Επιλεκτικοί με το Φαγητό ή Κάτι Περισσότερο; Έξυπνες Πρακτικές για Ήρεμα Γεύματα», αξίας €49.90!

Δείτε τους νικητές:

ΔΗΜΟΝΙΤΣΑ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΜΑΡΙΤΣΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΚΟΛΕΒΑ ΚΟΡΝΗΛΙΑ

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο...

Πώς μπορούν οι ακρίδες να βοηθήσουν γονείς αλλά και ειδικούς θεραπευτές να διδάξουν τα επιλεκτικά με το φαγητό παιδιά για νέες τροφές; H Marsha Dunn Klein, μία παγκοσμίου φήμης θεραπεύτρια που ειδικεύεται σε θέματα σίτισης, παραθέτει την απάντηση της σε αυτό το βιβλίο – υπογραμμίζοντας πως συνήθως τα παιδιά με επιλεκτική σίτιση δεν απολαμβάνουν τις αισθητηριακές πτυχές των νέων τροφίμων.

Στην προσπάθεια της να τους παρέχει βοήθεια, αναρωτιέται και απαντάει τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να βοηθήσετε αυτά τα παιδιά να δοκιμάσουν ένα νέο φαγητό.
Βασιζόμενη στην δική της εμπειρία όταν δοκίμασε κι έφαγε ακρίδες ενώ μάθαινε ισπανικά στο Μεξικό, εξατομικεύει τις δυσκολίες των παιδιών στο να βρουν απόλαυση σε νέα φαγητά παρέχοντας ένα χρυσωρυχείο πρακτικών, αποδεδειγμένων και με γεμάτες ευαισθησία στρατηγικών, για γονείς και επαγγελματίες οι οποίοι εργάζονται με επιλεκτικά άτομα σε σχέση με το φαγητό.

Σε αυτό το βιβλίο θα μάθετε πως:

  •  Να βρείτε γαλήνη και απόλαυση κατά τη διάρκεια των γευμάτων.
  • Να βρείτε τρόπους για να βοηθήσετε τα παιδιά με επιλεκτική σίτιση να δοκιμάσουν άφοβα νέα τρόφιμα.
  • Να βρείτε τρόπους απευαισθητοποίησης για τη δυσλειτουργία της αισθητηριακής επεξεργασίας των παιδιών.
  •  Να βοηθήσετε τα παιδιά με επιλεκτική σίτιση να αναπτύξουν μια πιο θετική σχέση με το φαγητό.

Επειδή οι γονείς είναι στο επίκεντρο όσον αφορά την επιτυχία του γεύματος, η συγγραφέας ενσωματώνει τις εμπειρίες και γνώσεις των γονέων σε όλο το βιβλίο. Χρησιμοποιώντας την ενθάρρυνση, την καινοτομία και την διασκέδαση, μας προσκαλεί όλους πίσω στο τραπέζι με μια ευαίσθητη και χωρίς πίεση, προσέγγιση.

Η εταιρεία “Talk the Talk Cyprus” (Κέντρο Λογοθεραπείας και Εκπαίδευσης ‘Talk the Talk’), φέρνει για πρώτη φορά στην Ελληνική/Κυπριακή αγορά το βιβλίο της Marsha Dunn Klein.

Το βιβλίο αφού ταξίδεψε σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο κάνοντας σημαντική αίσθηση σε γονείς, εκπαιδευτικούς, θεραπευτές, γιατρούς, φοιτητές, με αποτέλεσμα να διευρύνουν σημαντικά τις γνώσεις τους στο θέμα της επιλεκτικής σίτισης, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελληνική Αγορά με στόχο την ορθή ανάπτυξη του παιδιού. 

Λίγα λόγια για την Talk the Talk CY

Η “Talk The Talk Cyprus Ltd” είναι η μετεξέλιξη του Κέντρου Λογοθεραπείας και Εκπαίδευσης “Γιάννη Γιάννακκα” που ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2009 στη Λεμεσό. Σκοποί ιδρύσεως της εταιρείας είναι:

  • παροχή υπηρεσιών λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής αγωγής, ψυχολογίας και συμβουλευτικής γονέων,
  • διεξαγωγή σεμιναρίων για γονείς και ειδικούς,
  • κατασκευή εκπαιδευτικού υλικού με σκοπό την κάλυψη των ειδικών θεραπειών αλλά και για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του παιδιού,
  • μεταφράσεις βιβλίων από ξένες γλώσσες στα ελληνικά για σκοπούς συνεχούς ενημέρωσης και εκπαίδευσης στην ελληνική γλώσσα.

Η “Talk The Talk Cyprus Ltd” σε συνεργασία με πανεπιστήμια από Αμερική και Ευρώπη διεξάγει σεμινάρια που σχετίζονται με τους κλάδους της λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και ειδικής αγωγής με σκοπό την περαιτέρω εκπαίδευση και επιμόρφωση ειδικών και γονέων που ασχολούνται με παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές και όχι μόνο. Μέχρι τώρα έχει διοργανώσει στην Κύπρο μεγάλα και δημοφιλή σεμινάρια όπως είναι το TEACCH και PECS ενώ από το 2020 λόγο της πανδημίας έχει διοργανώσει αρκετά διαδικτυακά εκπαιδευτικά σεμινάρια που σχετίζονται με το θέμα της σίτισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

v