Κατήγγειλε τον άντρα της για άσκοπη μετακίνηση, επειδή την άφηνε μόνη τις Κυριακές

Κατήγγειλε τον άντρα της για άσκοπη μετακίνηση, επειδή την άφηνε μόνη τις Κυριακές

Ως απίστευτο κι όμως αληθινό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το συγκεκριμένο περιστατικό που θυμίζει λίγο Κράμερ εναντίον Κράμερ! Σύζυγος καταγγέλλει σύζυγο και τελικά την «πληρώνει» ακριβά μια ολόκληρη ομάδα πεζοπόρων.

Ο λόγος για μία ομάδα πεζοπόρων στο Πήλιο που, έπειτα από καταγγελία, πλήρωσαν πρόστιμο €300 για άσκοπη μετακίνηση. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Συλλόγου που είχε οργανώσει την πεζοπορία, συνελήφθη από την Αστυνομία και του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης, όμως, δεν είναι ούτε που οργανώθηκε πεζοπορία εν μέσω πανδημίας, ούτε ότι επιβλήθηκαν πρόστιμα. Αυτό που μας κίνησε την περιέργεια είναι πως πίσω από την καταγγελία κρύβεται η γυναίκα ενός από τους πεζοπόρους.

Σύμφωνα με την ίδια, φοβόταν μήπως ο άντρας την μολυνθεί από κορονοϊό αλλά αυτός δεν ήταν ο μόνος λόγος που προχώρησε σε καταγγελία. Τις Κυριακές που ο άντρας της πήγαινε για πεζοπορία, εκείνη ένιωθε μόνη πράγμα που δεν της άρεσε.

Έτσι, δεν δίστασε να καταγγείλει στην Αστυνομία τον σύζυγό της, τους υπόλοιπους περιπατητές και τον πρόεδρος του Συλλόγου ο οποίος, ως διοργανωτής της πεζοπορίας, την πλήρωσε πιο ακριβά από όλους.

Πηγή: athensmagazine.gr

v