Μαμά αφήνει τον 3χρονο γιο της να ζωγραφίζει στους τοίχους του σπιτιού τους

Μαμά αφήνει τον 3χρονο γιο της να ζωγραφίζει στους τοίχους του σπιτιού τους

Τα περισσότερα παιδιά, μόλις ανακαλύπτουν την μαγική τέχνη της ζωγραφικής, έχουν την τάση να ορμούν με τις ξυλομπογιές και τους μαρκαδόρους σε οποιαδήποτε επιφάνεια του σπιτιού δεν έχει «αξιοποιηθεί» καλλιτεχνικά!

Όλοι έχουμε βρει κατά καιρούς μερικές από τις υπέροχες ζωγραφιές των παιδιών μας στους τοίχους του σαλονιού ή της κουζίνας και, οι πιο πολλοί από εμάς, έχουμε προσπαθήσει να μάθουμε στα βλαστάρια μας ότι δεν γράφουμε τους τοιχους!

Ωστόσο, υπάρχουν και γονείς που σκέφτονται διαφορετικά και, στην προσπάθειά τους να μην καταπιέσουν την καλλιτεχνική έκφραση των παιδιών, τους επιτρέπουν να μετατρέψουν το σπίτι σε έναν τεράστιο καμβά. Αυτό ακριβώς επέλεξε να κάνει και η παρακάτω μαμά η οποία μοιράστηκε τις δημιουργίες του 3χρονου γιου της στα social media και προκάλεσε πολλές και διαφορετικές αντιδράσεις. 

Η Linzy Taylor, εκμυστηρεύτηκε στους ακολούθους της στο Tik Tok πως ο γιος της είναι λάτρης των τεχνών, και ιδίως της ζωγραφικής. «Τον αφήνουμε να ζωγραφίζει τους τοίχους του σπιτιού επειδή έτσι επικοινωνεί, είναι ο τρόπος του να εκφράζεται» λέει η Linzy. 

Ο μικρός Harry, ο οποίος είναι αυτιστικός, έχει βρει τον δικό του τρόπο να εξωτερικεύει τα συναισθήματά και τις σκέψεις του. Οι γονείς του όχι μόνο τον ενθαρρύνουν, αλλά νιώθουν περήφανοι με το πόσο καινοτόμος και ταλαντούχος είναι!

Παρόλα αυτά, τα 2396 σχόλια που συγκεντρώνει η ανάρτηση της Linzy, μαρτυρούν πως οι περισσότεροι γονείς διαφωνούν με την άποψή της. Δεν λείπουν όμως και οι υποστηρικτές του μικρού Harry που καμάρωσαν τις ζωγραφιές του και δήλωσαν την συμπαράστασή τους στους γονείς του. 

Πηγή: kidspot.gr

v