Γονείς έλεγαν μόνο ΝΑΙ στα παιδιά για μια μέρα (το τι έκαναν δε λέγεται!)

Γονείς έλεγαν μόνο ΝΑΙ στα παιδιά για μια μέρα (το τι έκαναν δε λέγεται!)

Ορμώμενοι από την ταινία «Yes Day», που προβλήθηκε πρόσφατα στο Netflix, δύο γονείς αποφάσισαν να περάσουν μία ολόκληρη μέρα λέγοντας «ναι» σε όλες τις επιθυμίες των παιδιών τους. Η μέρα αποδείχθηκε γεμάτη εκπλήξεις και το αποτέλεσμα ήταν αναπάντεχο για όλους.

Όπως είπε η μαμά, κατά τη διάρκεια των lockdown είπε τόσα πολλά «όχι» στα παιδιά που ένιωσε την ανάγκη να τους χαρίσει μια μέρα γεμάτη από ολόψυχα και γενναιόδωρα «ναι»!

Το ξεκίνημα έγινε με την επιθυμία των παιδιών να μακιγιάρουν και να ντύσουν τους γονείς τους. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα μερικά περίεργα βλέμματα στο βενζινάδικο, αλλά και στα Μακντόναλντς όπου πήραν όλοι μαζί το πρωινό τους, όπως το ζήτησαν τα μικρά φυσικά.

«Μετά το πρωινό μας ζήτησαν να κάνουμε χαζομάρες στο πάρκινγκ και είπαμε ΝΑΙ», λέει περήφανη η μαμά.

Κατόπιν, πήγαν το αμάξι για πλύσιμο κι έμειναν μέσα όλη την ώρα με τους υπαλλήλους να τους κοιτάζουν και να τους σχολιάζουν γελώντας.

Η συνέχεια τους βρήκε στο πάρκο, όπου όλοι οι άλλοι γονείς φρόντισαν να τους αποφύγουν – κι αυτούς και τα παιδιά τους. Κατόπιν, πήγαν σε ένα τραμπολίνο και χοροπηδούσαν μέχρι να πέσουν κάτω απ’ την κούραση.

«Αν το έχετε σκεφτεί», συστήνει με επιφύλαξη η μαμά, «κάντε το χωρίς να το πολυαναλύσετε. Ακολουθήστε αυτό που θέλουν τα παιδιά και δεν θα το μετανιώσετε… Όχι όσο φοβάστε, τουλάχιστον.»

Παράλληλα, βέβαια, προειδοποιεί ότι πρέπει να μπουν πρώτα μερικοί κανόνες:

  • Τίποτα επικίνδυνο για να μην χτυπήσει κανείς.
  • Δεν καταστρέφουμε τίποτα που δεν επισκευάζεται ή αντικαθίσταται άμεσα.
  • Δεν ξοδεύουμε αλόγιστα.
  • Το διασκεδάζουμε ό,τι κι αν γίνει!
Χαρούμενη για την επιτυχία του εγχειρήματος, η μαμά μοιράστηκε την εμπειρία της στα social media, λαμβάνοντας όλων των ειδών τις αντιδράσεις, θετικές και αρνητικές.

Πηγή: mirror.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v