«Μετά τις 7 το απόγευμα μου δίνω ρεπό και αφήνω τα παιδιά να τα βγάλουν πέρα μόνα τους»

«Μετά τις 7 το απόγευμα μου δίνω ρεπό και αφήνω τα παιδιά να τα βγάλουν πέρα μόνα τους»

Eίναι αλήθεια ότι κάποιες μαμάδες είναι πιο χαλαρές και ανέμελες από κάποιες άλλες. Όπως και αυτή η blogger η οποία δίχασε το διαδίκτυο με την δήλωσή της ότι δίνει ρεπό στον εαυτό της ως μαμά μετά τις 7 το απόγευμα και αφήνει τα παιδιά της να τα βγάλουν πέρα μόνα τους.

H blogger Constance Hall είναι μητέρα 7 παιδιών. Η οικογένειά της περιλαμβάνει την κόρη της Billie-Violet,τον γιο της Arlo-Love, τα δίδυμα Rumi and Snow, τον Raja, αλλά και τα παιδιά του συντρόφου της Zeyke and Sunny.

Όπως η ίδια αποκάλυψε όταν έχεις τόσο μεγάλη οικογένεια πρέπει να κάνεις κάποιες εκπτώσεις και να είσαι πιο ανέμελη για να ανταπεξέλθεις στον δύσκολο ρόλο της μητρότας.

Πρόσφατα έκανε μια δήλωση, η οποία ξεσήκωσε πολλές και ανάμεικτες αντιδράσεις. Έγραψε: «Μετά τις 7 το απόγευμα μου δίνω ρεπό και αφήνω τα παιδιά να κάνουν ότι θέλουν. Εκτός κι αν είναι επείγον, τα αφήνω ελεύθερα. Τους είπα, κάντε πώς δεν υπάρχω. Πριν από λίγη ώρα σας πρόσεχα και τώρα θέλω να χαλαρώσω και να μιλήσω στο τηλέφωνο με την αδερφή μου.»

Όταν πρόκειται για την ώρα του μπάνιου, η Constance λέει ότι δεν αναγκάζει τα παιδιά της να κάνουν κάθε μέρα, αν δεν το θέλουν. «Αν θέλουν να μυρίζουν, πρόβλημά τους.» είπε.

Όσον αφορά την καθαριότητα του σπιτιού δήλωσε: «Το να είσαι καλή μαμά ή σύζυγος ή άνθρωπος ΔΕΝ σημαίνει ότι πρέπει να περνάς ώρες ατελείωτες κάνοντας φασίνα. Αφήστε τα όπως είναι και θα αρχίσουν να τα κάνουν. Πιστέψτε με»

Όσο να πει κανείς είναι μια...ιδιαίτερη αντιμετώπιση.

Πηγή: mirror.co.uk

v