Ανήκουστη τραγωδία: φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 6χρονη

Ανήκουστη τραγωδία: φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 6χρονη

Ένα φρικτό τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι στη Νίκαια που κόστισε τη ζωή ενός μικρού παιδιού. Μια γυναίκα περνούσε τον δρόμο με τα δυο παιδιά της, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω τους με αποτέλεσμα να τους παρασύρει και να χάσει τη ζωή του το 6χρονο κοριτσάκι.




Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια.Έφτασαν εκεί οι δυνάμεις της Τροχαίας και το ΕΚΑΒ, που μετέφεραν τα κορίτσια στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατος της 6χρονης, ενώ με βάση τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να έχει τραυματιστεί και το  7χρονο παιδί.

Το φορτηγό που ήταν σταματημένο σε κόκκινο σηματοδότη, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ξεκίνησε μόλις το φανάρι έγινε πράσινο, χωρίς να δει ότι εκείνη την ώρα, περνούσε το δρόμο μία γυναίκα με δύο παιδιά 6 και 7 ετών.  Σύμφωνα με τους μάρτυρες ο οδηγός του φορτηγού δεν κατάλαβε ότι τους είχε παρασύρει.

Συντετριμμένος από τον θάνατο της κόρης του, ο πατέρας της 6χρονης δήλωσε «Είναι η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορεί να έχει μία οικογένεια. Αν με ακούει η οικογένεια του, αν είναι άντρας, να αυτοκτονήσει». Σύμφωνα με τον ίδιο ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη.

«Παραβίασε το κόκκινο και σκότωσε το αγγελούδι μου», ανέφερε ο πατέρας και συμπλήρωσε πως «ποτέ δεν ήθελα να νιώσω αυτό τον πόνο. Αυτός ο άνθρωπος κατέστρεψε το μέλλον μου. Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, δεν υπάρχει παιδεία». «Έχω χάσει σχεδόν όλη μου την οικογένεια... Θα δώσω ο,τι έχει μείνει από την ψυχούλα της κόρης μου σε αλλά παιδάκια να ζήσουν», κατέληξε ο πατέρας.

Πηγή: dikaiologitika.gr

v