Ο σύντροφός μου είναι 21 χρόνια μεγαλύτερος. Υπάρχει μέλλον μεταξύ μας;

Ο σύντροφός μου είναι 21 χρόνια μεγαλύτερος. Υπάρχει μέλλον μεταξύ μας;
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!***

Είμαι 23 ετών και αυτός 44. Προσωπικά δεν με ενοχλεί η ηλικία – απλώς δεν ξέρω αν υπάρχει μέλλον σ’ όλο αυτό. Τι με συμβουλεύετε;

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Κανένας άλλος δε μπορεί να έχει απάντηση στο ερώτημα που θέτετε, πάρα εσείς η ίδια. Εσείς γνωρίζετε το εαυτό σας, εσείς γνωρίζετε τον σύντροφό σας. Εσείς γνωρίζετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και το κατά πόσο αυτές ικανοποιούνται μέσα στη σχέση σας.

Η ηλικία είναι μια παράμετρος που καθένας από εμάς λαμβάνει υπόψη ανάλογα με το εάν η φάση ζωής είναι κοινή με τον άνθρωπο που επιλέγουμε και κατά επέκταση εάν μας επιτρέπεται να συμπορευτούμε. Υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες για να συνυπολογίσετε προκειμένου να αποφασίσετε εάν η σχέση αυτή σας ταιριάζει.

Επεξεργαστείτε λοιπόν καλά όλα σας τα δεδομένα προκειμένου οι αποφάσεις σας να είναι τέτοιες που να είναι ολοκληρωτικά βιώσιμες και υπέροχες!

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v