«Δροσερά» Παιχνίδια για το καλοκαίρι: Βρήκαμε τα καλύτερα που θα λατρέψουν τα παιδιά σας

«Δροσερά» Παιχνίδια για το καλοκαίρι: Βρήκαμε τα καλύτερα που θα λατρέψουν τα παιδιά σας

Το καλοκαίρι και οι υψηλές θερμοκρασίες πολλές φορές φέρνουν γκρίνια στους μικρούς μας φίλους αλλά αυτό μπορεί εύκολα να αποφευχθεί αν έχετε προετοιμαστεί κι εξοπλιστεί κατάλληλα.

Όλοι μας έχουμε παίξει μπουγέλο σαν παιδιά και σίγουρα θα συμφωνήσουμε πως δεν υπάρχει πιο ωραία απασχόληση τους καλοκαιρινούς μήνες από τα παιχνίδια με νερό. Φυσικά εμείς παίζαμε με μπουκάλια νερού, το λάστιχο του ποτίσματος και ίσως καμιά νερόμπομπα ή μπουγελόφατσα αν είχαμε και φυσικά όλα αυτά αποτελούν πολύ ωραία “εργαλεία” για ένα σωστό μπουγέλο. Όμως τα παιδιά στις μέρες μας έχουν πληθώρα από καλοκαιρινά παιχνίδια που μπορούν να διαλέξουν τα οποία μάλιστα είναι διαθέσιμα σε τιμές που δε θα στείλουν τους γονείς στη χρεοκοπία. Ας δούμε τα παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά μας φέτος το καλοκαίρι βοηθώντας τα να περάσουν καλά στην καυτή καλοκαιρινή ζέστη.

Τραπέζι νερού

Ένα τραπέζι νερού μπορεί να διασκεδάσει τα παιδιά για ώρες και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Οι επιλογές είναι πολλές αφού όπως βλέπουμε στο Mothercare μπορούμε να διαλέξουμε ένα απλό τραπέζι νερού, ένα τραπέζι νεροτσουλήθρα, υπάρχουν τραπέζια νερού και άμμου σαν το Elc sand and water table και τραπέζια από ξύλο για όσους αποφεύγουν το πλαστικό όπως αυτό της το Plum® Surfside. Διατηρήστε το ενδιαφέρον των παιδιών όλο το καλοκαίρι προσθέτοντας διαφορετικά παιχνίδια ή καθημερινά αντικείμενα - δημιουργήστε έναν υποβρύχιο αγωνιστικό χώρο με μικρά αυτοκίνητα, ένα βυθισμένο εργοτάξιο με φορτηγά, ένα εστιατόριο με μαγειρικά σκεύη ή μια μικρή πισίνα κατάλληλη για πριγκίπισσες!

Πισίνα

Αν ψάχνετε για μια μικρή, απλή πισίνα για να δροσιστούν τα παιδιά και να κολυμπήσουν, η πισίνα Intex Kiddie είναι ιδανική και τη βρίσκουμε στο φυλλάδιο Jumbo σε πολλά μεγέθη (για μωρά, για πιο μεγάλα παιδιά και οικογενειακή). Έχει ένα επενδεδυμένο πάτο που την καθιστά εξαιρετικά άνετη - που σημαίνει ότι τα παιδιά σας θα περάσουν τελικά περισσότερο χρόνο μέσα (ενώ κάθεστε δίπλα και παρακολουθείτε φυσικά σύμφωνα με τους κανόνες ασφάλειας!). Η Οικογενειακή Φουσκωτή Πισίνα Intex είναι ένα εξαιρετικό μέγεθος για να απλωθούν τα παιδιά σας και να αισθάνονται πραγματικά ότι «κολυμπούν». Είναι εύκολη στο στήσιμο (αλλά απαιτεί ηλεκτρική αντλία αέρα) και χωράει εύκολα 4-5 παιδιά για ένα δροσερό μπανάκι. Συμβουλή: αυτή η πισίνα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μπανάκι!

Ψεκαστήρες

Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα καλό «τρέξιμο μέσω των ψεκαστήρων» που μας κάνει να νιώθουμε ότι ήρθε το καλοκαίρι. Αλλά οί νέοι ψεκαστήρες για παιδιά όπως ο Στρογγυλός ψεκαστήρας νερού της Elc είναι πραγματικά απίθανοι. Συνδέονται με το λάστιχο του κήπου και πετούν νερό προς όλες τις κατευθύνσεις κατά μήκος του δακτυλίου που έχει διάμετρο 183 εκ. Είναι ιδανικός για ξεφάντωμα με φίλους και οι μικροί μας φίλοι θα τον λατρέψουν. 

Νεροπίστολα και νερόμπομπες

Τα νεροπίστολα είναι απόλυτα διασκεδαστικά για τα παιδιά μια καυτή καλοκαιρινή μέρα. Τα βρίσκουμε σε όλα τα καταστήματα με παιχνίδια. Τα πιο δημοφιλή για εξάσκηση στόχου και μάχες νερού είναι το Nerf Super Soaker Scatter Blast Blaster και το Summer Tiempo Νεροπίστολο Τρόμπας Φελιζόλ. Δώστε μεγάλη προσοχή στην κατασκευή καθώς και στα ηλικιακά όρια. Υπάρχουν φυσικά πολλά νεροπίστολα χωρίς μικρά κομμάτια που είναι κατάλληλα ακόμα και για παιδιά από 2 ετών και πάνω. 

Όσον αφορά την ταχύτητα και την ευκολία, δεν μπορείτε πραγματικά να νικήσετε το μπουκέτο νερόμπομπες της OEM. Απλά συνδέστε τα με τη μάνικα σας, και δευτερόλεπτα αργότερα έχετε 35 γεμάτα μπαλόνια νερού έτοιμα για έναν τρομερό αγώνα. Αν δε μπορείτε να διαλέξετε το όπλο που προτιμάτε υπάρχει το ο εκτοξευτής νερόμπομπας της OEM που συνδυάζει νεροπίστολο και νερόμπομπες για επικές μάχες μέχρι τελικής πτώσεως!

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να βρείτε μερικούς νέους τρόπους για να παίξετε με νερό και να νικήσετε τη ζέστη του καλοκαιριού. Απλά μην εκπλαγείτε αν τα παιδιά σας δεν θέλουν ποτέ να τελειώσει το καλοκαίρι!

v