Της είπαν πως δεν θα ξαναπερπατήσει ούτε θα κάνει παιδιά – έκανε και τα δύο!

Της είπαν πως δεν θα ξαναπερπατήσει ούτε θα κάνει παιδιά – έκανε και τα δύο!

Μετά το ατύχημα που την άφησε παράλυτη, οι γιατροί είπαν στην 26χρονη Μπρίτνεϊ Μπέντγουελ ότι δεν πρόκειται να περπατήσει ξανά. Της είπαν επίσης ότι δεν θα μπορέσει να κάνει άλλα παιδιά. Εκείνη όμως είχε άλλα σχέδια...

Η Μπρίτνεϊ είχε ένα τρομερό ατύχημα πριν από 3 χρόνια μαζί με τον γιο της. Ευτυχώς, το παιδί βγήκε σώο και αβλαβές, η μαμά όμως έχασε τον έλεγχο του σώματός της απ’ τη μέση και κάτω.

«Ο γιατρός μου είπε πως δεν θα ξαναπερπατήσω ποτέ», θυμάται η Μπρίτνεϊ, «κάτι που μου προκάλεσε κατάθλιψη και τρομερό άγχος».

Από τότε, πέρασε καιρός και η νεαρή μητέρα υποβλήθηκε σε μια σειρά από εγχειρήσεις για τις διάφορες ζημιές που της προκάλεσε το φριχτό συμβάν. Ο πόνος ήταν πολύς και η κούραση επίσης, αλλά μια μέρα η Μπρίτνεϊ είχε μια ευχάριστη έκπληξη: «Ξύπνησα μια μέρα κι ένιωσα κάτι στα πόδια μου. Ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι δεν είχε τελειώσει τίποτα», θυμάται.

Με αυτή την αφορμή, ξεκίνησε να δουλεύει σκληρά για να πραγματοποιήσει το όνειρό της: να περπατήσει στον διάδρομο της εκκλησίας προς τον άντρα της, κρατώντας το χέρι του πατέρα της μπροστά σε όλους τους αγαπημένους της ανθρώπους.

«Ήταν σημαντικό για μένα», λέει, «γιατί είχα δει τις αδελφές μου να το κάνουν και στ’ αλήθεια ήθελα να το ζήσω κάποτε κι εγώ. Γι’ αυτό είπα στον εαυτό μου, θα παλέψεις και θα τα καταφέρεις».

Έτσι κι έγινε, στις 10 Ιουλίου περπάτησε για να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της και ν’ ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης.

Από τότε δεν έχει σταματήσει τις θεραπείες της, ώστε μια μέρα να σηκωθεί για τα καλά απ’ το καροτσάκι και να περπατήσει κανονικά.

Αυτή όμως, δεν ήταν η μόνη έκπληξη που η Μπρίντεϊ επιφύλασσε στους ανθρώπους που τη στήριξαν. Το ζευγάρι κατάφερε να ανατρέψει ακόμη μια πρόβλεψη των γιατρών που της είχαν πει ότι δεν θα μπορέσει να κάνει άλλα παιδιά λόγω των τραυμάτων της.

Την ημέρα του γάμου της, λοιπόν, η πανευτυχής νύφη ανακοίνωσε σε όλους ότι είναι 4 μηνών έγκυος προκαλώντας ξέσπασμα χαράς και ενθουσιασμού.

«Μας έχεις αφήσει άφωνους», έγραψε στο facebook η αδελφή της Μπρίτνεϊ, «μας ενέπνευσες να μην το βάζουμε κάτω ποτέ, να αψηφούμε τις πιθανότητες, να αγαπάμε με πάθος… Να ζήσεις και να ευτυχίσεις αδελφούλα μου. Είσαι εκθαμβωτική και σούπερ δυνατή!»

Πηγή: cafemom.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v