Κερδίστε 5 διπλά βραχιολάκια για τα Αηδονάκια Summer Boom από 18/9 έως 24/9

Κερδίστε 5 διπλά βραχιολάκια για τα Αηδονάκια Summer Boom από 18/9 έως 24/9

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 5 διπλά ημερήσια βραχιόλια απεριόριστης συμμετοχής για τα Αηδονάκια αξίας 16,5 ευρώ το καθένα (1 για το παιδί και 1 για τον συνοδό του). Τα βραχιολάκια ισχύουν από το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου

Δείτε τους νικητές:

ΡΟΥΧΩΤΑ ΜΑΡΙΑ

ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΝΝΑ

ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΑΠΟΥΤΣΕΛΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

ΤΣΙΑΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: 

  • Κάθε νικητής κερδίζει από 2 Ημερήσια Βραχιόλια Απεριόριστης Συμμετοχής και καμία μάρκα
  • Τα βραχιόλια δεν ισχύουν για τα παιχνίδια που κερδίζουν δώρα, καθώς και τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα, καθώς και τα Παιχνίδια που λειτουργούν με κέρμα των 2 ευρώ - Bumper Car U.F.O και τα κερματοφόρα παιχνίδια.

Ξέφρενες ταχύτητες με roller coaster, τρελές στούκες στην πιο must πίστα του καλοκαιριού, με boom ή χωρίς boom, στα συγκρουόμενα αυτοκίνητα, μαγευτικές βόλτες στην πανοραμική ρόδα για αναμνήσεις ζωής!

Επίσης, Τραμπολίνο, τρενάκι, παιδότοπος, safari και ότι άλλο έχετε φανταστεί είναι εδώ και κάνει ... ΒΟΟΜ! Παιχνίδια για ατελείωτη δράση, είναι έτοιμα να «εκραγούν» από το γέλιο των παιδιών, από αδρεναλίνη και χαρά!
 
Στα Αηδονάκια στο Μαρούσι και σε χώρο 5.500 τ.μ. η διασκέδαση δεν γνωρίζει όρια! Φέτος, ανανεωμένο «εκρηκτικό» σκηνικό, γεμάτο νέα παιχνίδια δράσης, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη, εκτοξεύουν τη διασκέδαση στα ύψη και υπόσχονται το πιο ανατρεπτικό καλοκαίρι.
 
Με την δυναμική Survival Battle Arena αλλά και τα σύγχρονα γιγαντιαία – από άλλο πλανήτη - Bumper Car U.F.O. αλλά και 16 μοναδικά παιχνίδια κλασικού Λούνα Παρκ συνθέτουν ένα «εκρηκτικά» καλοκαιρινό περιβάλλον ψυχαγωγίας. Για live action games ένα είναι το σημείο εκκίνησης: Aidonakia Summer Boom στο Μαρούσι!


 
Τα super παιδιά στα Αηδονάκια Summer Boom νιώθουν τη δύναμη τους, σπάνε τα όρια τους με δυνατές κόντρες, απίστευτη δράση, υψηλές πτήσεις και μαγικά rides σε αληθινές πίστες.
Μια «φουτουριστική» Bumper U.F.O. Car πίστα: Ταχύτητα, δράση, περιπέτεια και σύγχρονη τεχνολογία. Το φαντασμαγορικό Space Castle με τα σύγχρονα Bumper Car U.F.O. είναι η πρωτότυπη διασκέδαση που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Ένα παιχνίδι για όλη την οικογένεια!

Aidonakia Kids Survival: H ανανεωμένη Survival Battle Arena φέτος είναι πιο συναρπαστική από ποτέ! Στο Aidonakia Summer Boom τα Μαχήμια και τα Παιχτούρια συνεχίζουν τις κόντρες τους στο στίβο μάχης που προσφέρει δυνατές συγκινήσεις! Εναέρια εμπόδια, έξυπνα puzzle και γρήγορες πίστες θα κάνουν το φετινό καλοκαίρι πιο «μαχητικό» από ποτέ!

Στα Aidonakia Summer Boom νικητής είναι μόνο η διασκέδαση! Ξέφρενες βόλτες στο ολοκαίνουριο Carousel και στο Safari, μυστηριώδες ταξίδι μέσα στο Ινδιάνικο Ποτάμι και κλασικά παιχνίδια όπως τα Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα και η Πανοραμική Ρόδα. Τολμηρές διαδρομές τρυπώνοντας στο τεράστιο κόκκινο μήλο παρέα με το σκανταλιάρικο Σκουλήκι «Αλέξανδρο» ενώ το ταξίδι στη Λίμνη των Κύκνων θα σας μαγέψει.

Το χώρο συμπληρώνουν μοναδικά διαδραστικά παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, όπως ο Πύργος Αναρρίχησης, το Super Τραμπολίνο, η Αράχνη «Spider» και πολλά ακόμα παιχνίδια ικανότητας με μοναδικά έπαθλα και πολύ δράση! Χαρείτε στιγμές ξεγνοιασιάς και ατελείωτης διασκέδασης με μια επίσκεψη στο αγαπημένο σας Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια, ένα φαντασμαγορικό χώρο με πολλά νέα παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους. Ο ιδανικός προορισμός για την απογευματινή απόδραση αλλά και τη βόλτα του Σαββατοκύριακου.

 Στα Αηδονάκια θα βρείτε φυσικά ΚΑΙ όλα τα κλασικά παιχνίδια Λούνα Παρκ αλλά και δράσης για αξέχαστες στιγμές διασκέδασης: Πανοραμική Ρόδα, Καρουσέλ, Safari με ιπτάμενα Ζώα, κλασσικό roller-coaster «Σκουλήκι ο Αλέξανδρος», Αυτοκινητόδρομος Car Race, Παιδότοπος με παιχνιδοκατασκευή, Venture River, Τραμπολίνο, Αράχνη «Spider», Πύργος Αναρρίχησης, Πίστα Συγκρουόμενων, Τρενάκι, Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Αλογάκια Pony και πολλά άλλα.

Το «Αηδονάκια Cafe» προσφέρει ποικιλία τόσο σε γλυκά όσο και σε αλμυρά εδέσματα, και τα πιο λαχταριστά ΠΑΓΩΤΑ ώστε όλοι, μικροί μεγάλοι, να μείνουν ικανοποιημένοι.
Και μην ξεχνάτε ότι στα «Αηδονάκια» μπορείτε να διοργανώσετε ένα μοναδικό παιδικό πάρτι με ατελείωτο παιχνίδι, φανταστικό στολισμό και πεντανόστιμες λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. Έμπειρο προσωπικό κατευθύνει τις ομάδες των παιδιών προς κάθε δράση εξασφαλίζοντας την ομαλή και ασφαλή συμμετοχή τους στα παιχνίδια.

Το «εκρηκτικό» παιχνίδι στα Αηδονάκια στο Μαρούσι θα διαρκέσει έως 26 Σεπτεμβρίου.
 
Η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη.
 
Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής/ All Day Pass 16,5 ευρώ για 16 παιχνίδια

Το All Day Pass ΔΕΝ περιλαμβάνει πρόσβαση σε:

  • Παιχνίδια που οι συμμετέχοντες κερδίζουν δώρα (Ψάρεμα, Ιππόδρομος, Σκοποβολή)
  • Συγκρουόμενα Αυτοκίνητα (πρόσβαση μόνο με μάρκα)
  • Παιχνίδια που λειτουργούν με κέρμα των 2 ευρώ - Bumper Car U.F.O και τα κερματοφόρα παιχνίδια.


Φέτος τα Αηδονάκια στο Μαρούσι γιορτάζουν 32 χρόνια λειτουργίας και προσφέρουν μοναδικές εκπτώσεις σε όλα τα πακέτα 10 μαρκών και στο Ημερήσιο Βραχιόλι Απεριόριστης Συμμετοχής /All Day Pass.

  • Μεμονωμένη μάρκα για τα υπόλοιπα παιχνίδια 3 ευρώ ανά συμμετοχή – παιχνίδι
  • Πακέτο 10 μαρκών ΜΟΝΟ 24 ευρώ (αρχική τιμή 30 ευρώ) + 1 μάρκα δώρο
  • Πακέτο 20 μαρκών ΜΟΝΟ 42 ευρώ (αρχική τιμή 60 ευρώ) + 1 μάρκα δώρο

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210 6196948

Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου & Διονύσου 155, Μαρούσι

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-23:00 καιΣάββατο-Κυριακή 10:00-23:00

Tο Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» λειτουργεί μόνιμα στη λεωφόρο Κηφισίας από το 1981. Με συνεχή παρουσία, άρτια οργάνωση και δημιουργία έντονων συγκινήσεων σε μικρούς και μεγάλους, η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει παράδοση γύρω από το όνομα «Τα Αηδονάκια». Το έμπειρο προσωπικό και οι αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι για κάθε παιχνίδι (από τους πιστοποιημένους οργανισμούς TUV, ΕΛΟΤ-ΕΒΕΤΑΜ), αποτελούν εγγύηση για διασκέδαση σε ασφαλές περιβάλλον. Ο χώρος είναι περιφραγμένος, με ελεγχόμενη είσοδο – έξοδο και διαθέτει κάμερες ασφαλείας.

Δωρεάν parking από την Πύλη Εισόδου επί της οδού Διονύσου.

Πρόσβαση με ΜΜΜ:
Προαστιακός «Κηφισίας», ΗΣΑΠ «Νερατζιώτισσα» (5 λεπτά με τα πόδια), Λεωφ. Γραμμή 550, Α7

Μια επίσκεψη σε ένα από τα καταστήματα Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής είναι σίγουρο ότι θα χαρίσει σε όλη την οικογένεια και κυρίως στους μικρούς μας φίλους αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς και διασκέδασης. Συγκεκριμένα λειτουργούν τα:

  • ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ – ΜΑΡΟΥΣΙ, Λεωφ. Κηφισίας 89 & Διονύσου 155, τηλ.: 210 6198274
  • ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ THE MALL ATHENS - ΜΑΡΟΥΣΙ, Ανδρέα Παπανδρέου 35, τηλ.: 210 6300377
  • ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ ESCAPE CENTER - ΙΛΙΟΝ, Λεωφ. Δημοκρατίας 67Α, τηλ.: 210 2313752
  • ΤΑ ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΡΩΠΟΥ, Διεύθυνση Παραλιακή Λεωφόρος Ωρωπού, τηλ.: 22950 30290
  • & το NEO ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ PLAY TOWN - ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ (εντός του λιμανιού) στο σταθμό επιβατών «ΗΕΤΙΩΝ», Είσοδος από Πύλη Ε2, τηλ.: 210 4629000

Με πρώτη μέριμνα να εξασφαλιστεί η προστασία μικρών και μεγάλων, το Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια σχεδιάζει δραστηριότητες τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των παιδιών αλλά και των συνεργατών. Δημιουργούνται ολιγομελείς ομάδες ατόμων, όλα τα παιχνίδια αξιοποιούνται με τον πλέον ασφαλή τρόπο και οι υπαίθριοι χώροι των εγκαταστάσεων πληρούν όλες τις υγειονομικές οδηγίες. Η είσοδος για την επίσκεψη στο χώρο μας είναι ελεύθερη για ΟΛΕΣ τις ηλικίες και ο κάθε πελάτης επιλέγει ο ίδιος το πακέτο προσφοράς που ταιριάζει στις ανάγκες του.

Η προσπάθεια όλων των εργαζομένων στα Αηδονάκια είναι να δημιουργήσουν ένα χώρο υγειονομικά ασφαλή, όπως επιβάλουν οι νέες συνθήκες. Συγκεκριμένα:

  • Η χωρητικότητα των Πάρκων μας ακολουθεί όλους τους κανονισμούς που ορίζουν τα μέτρα για την προστασία του κοινού από τον Covid - 19.
  •  Τα παιχνίδια του Λούνα Παρκ και του παιδότοπου καθαρίζονται και απολυμαίνονται συνεχώς, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί.
  • Οι κοινόχρηστοι χώροι και τα WC καθαρίζονται και απολυμαίνονται συνεχώς, σύμφωνα με τις οδηγίες που έχουν δοθεί.
  • Τα τραπέζια στους χώρους εστίασης έχουν μεταξύ τους τις προβλεπόμενες από τους κανονισμούς αποστάσεις.
  • Το σύνολο του προσωπικού είναι κατάλληλο εκπαιδευμένο ώστε να τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας και είναι πανέτοιμο να βοηθήσει το κοινό ώστε να διασκεδάσει με ασφάλεια.

Ας έχουμε ένα χαρούμενο και ασφαλές καλοκαίρι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v