2χρονη πέθανε από ασφυξία - ο λαιμός της πιάστηκε στο παράθυρο του αυτοκινήτου

2χρονη πέθανε από ασφυξία - ο λαιμός της πιάστηκε στο παράθυρο του αυτοκινήτου

Ένα φρικτό περιστατικό συνέβη σε μια οικογένεια στην Αμερική το περασμένο Σάββατο. Ένα 2χρονο κοριτσάκι έπαιζε με το ηλεκτρικό παράθυρο του αυτοκινήτου, ενώ αυτό ήταν παρκαρισμένο, όταν ο λαιμός της πιάστηκε και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Το παιδάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε και πέθανε.

Οι αστυνομικές αρχές κλήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, έχοντας στο μυαλό τους πώς επρόκειτο περί τροχαίου.

«Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, έμαθαν ότι δεν επρόκειτο για τροχαία σύγκρουση, αλλά ένα μικρό κορίτσι τραυματίστηκε ενώ έπαιζε μέσα σε ένα σταθμευμένο όχημα σε μια κατοικία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Φοίνιξ. «Η έρευνα έδειξε ότι το παιδί τραυματίστηκε όταν ένα από τα ηλεκτρικά παράθυρα του οχήματος της έπιασε τον λαιμό».

Το κορίτσι, η Eimi Patlan-Garcia, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και λίγο αργότερα πέθανε. Η έκθεση του ιατροδικαστή έκρινε τον θάνατό της ως ατύχημα και ανέφερε ότι η κύρια αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία.

Περισσότερα από 65 παιδιά έχουν σκοτωθεί από ηλεκτρικά παράθυρα από το 1990, σύμφωνα με την μη κερδοσκοπική ομάδα υπεράσπισης KidsAndCars.org.

Πηγή: today.com

v