5 στιλάτα χτενίσματα για κάθε μέρα της εβδομάδας

5 στιλάτα χτενίσματα για κάθε μέρα της εβδομάδας

Αναζητάτε έμπνευση για να δώσετε πιο ενδιαφέρουσα όψη στα βαρετά μαλλιά σας; Μην ψάχνετε άλλο! Βρήκαμε στο Pinterest τα πέντε πιο στιλάτα, χαριτωμένα, θηλυκά και κομψά χτενίσματα για να κερδίσετε τις εντυπώσεις κάθε ημέρα της εβδομάδας.

Για κοντά μαλλιά
5 χτενίσματα

Το κακό με τα κοντά μαλλιά είναι ότι δεν υπάρχουν πολλά χτενίσματα για να δοκιμάσετε αν θέλετε να δημιουργήσετε μία ιδιαίτερη εμφάνιση. Το παραπάνω όμως δεν γίνεται να μην ενθουσιάσει όσες από εσάς έχετε μακρύ καρέ.

Για χαλαρές μπούκλες
5 χτενίσματα

Δείτε πώς θα αποκτήσετε, σέξι, ατημέλητες μπούκλες, χρησιμοποιώντας μόνο το σίδερο με το οποίο ισιώνετε τα μαλλιά σας. Ιδανικό χτένισμα για τα πρωινά της Δευτέρας που θέλετε κάτι χαλαρό.

Κότσος 3-σε-1
5 χτενίσματα

Γι’αυτό το χτένισμα θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο παραπάνω χρόνο, προκειμένου να πλέξετε τρεις διαφορετικές πλεξούδες, τις οποίες μετά θα περιστρέψετε γύρω από τον εαυτό τους, για να προκύψουν τρεις χαμηλοί κότσοι. Ιδανικό look για τα επαγγελματικά ραντεβού.

Ρομαντική πλεξούδα
5 χτενίσματα

Πέμπτη πρωί και βαριέστε αφόρητα να πάτε στην δουλειά; Ποιος να σας κατηγορήσει. Αφιερώστε μερικά λεπτά μπροστά στον καθρέφτη για να πετύχετε αυτή την άκρως ρομαντική πλεξούδα στο πλάι των μαλλιών σας και αυτόματα θα σας φτιάξει η διάθεση.

Κότσος - φιόγκος
5 χτενίσματα

Πανεύκολο χτένισμα για να φτιάξετε την Παρασκευή το πρωί και να κρατήσετε μέχρι τη βραδινή σας έξοδο. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι έναν ψηλό κότσο, τον οποίον θα χωρίσετε «στα δύο» με ένα ξεχωριστό τουφάκι, όπως στις παραπάνω φωτογραφίες.

Πηγή: Girlsguideto

v