Κερδίστε 4 αντίτυπα του βιβλίου «Αν σας τα τραγουδήσουμε; Τα δικαιώματά μας έγιναν τραγούδι!»

Κερδίστε 4 αντίτυπα του βιβλίου «Αν σας τα τραγουδήσουμε; Τα δικαιώματά μας έγιναν τραγούδι!»

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε ένα αντίτυπο του ειδικού βιβλίου-cd «Αν σας τα τραγουδήσουμε; Τα δικαιώματά μας έγιναν τραγούδι» από τη Μικρή Άρκτο. 

Δείτε τους νικητές:

ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

ΚΑΜΑΡΙΤΣΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

ΧΑΒΕΛΕ ΕΛΕΝΗ

ΚΟΝΤΑΚΟΥ ΝΕΛΛΗ

Σημείωση: Οι νικητές θα παραλάβουν το δώρο τους από τα γραφεία της Μικρής Άρκτου, όπου θα υπάρχει λίστα με τα ονόματά τους.

H εκστρατεία «Αν σας τα τραγουδήσουμε; | Τα δικαιώματά μας γίνονται τραγούδι» έχει στόχο την ευαισθητοποίηση και διάδοση των δικαιωμάτων των παιδιών.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκστρατείας συγκεντρώθηκαν, μετά από πανελλαδικό μαθητικό διαγωνισμό, περισσότεροι από 240 στίχοι, που έγραψαν παιδιά εμπνεόμενα από τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Και οι στίχοι έγιναν τραγούδι με τη βοήθεια και τη στήριξη που μας προσέφεραν οι αγαπημένοι φίλοι: Άγγελος Αγγέλου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Γιώργος Γκώνιας, Σπύρος Γραμμένος, Φοίβος Δεληβοριάς, Νίκος Ζούδιαρης, Τατιάνα Ζωγράφου, Κώστας Λειβαδάς, Τζώρτζια, Αριστείδης Μάραντος, Σαββέρια Μαργιολά, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Δημήτρης Μπασλάμ, Δάφνη Πανουργιά, Μαρία Παπαγεωργίου, Αντώνης Παπαθεοδούλου, Θοδωρής Παπαιωάννου, Κώστας Παρίσσης, Σταύρος Σιόλας, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Χαρωνίτης, Γιώργης Χριστοδούλου, Νεφέλη Φασούλη, Burger Project και  Dilemma.

Τα τραγούδια για τα δικαιώματα των παιδιών κυκλοφορούν από τη Μικρή Άρκτο σε ειδικό βιβλίο/cd με τίτλο: «Αν σας τα τραγουδήσουμε; Τα δικαιώματά μας έγιναν τραγούδι!», ενώ επίκειται και η έκδοση συλλεκτικού βινυλίου με εξώφυλλο που φιλοτέχνησαν σε 10 διαφορετικές εκδοχές οι: Μυρτώ Δεληβοριά, Ίρις Σαμαρτζή, Ντανιέλα Σταματιάδη, Χαρά Μαραντίδου, Αχιλλέας Ραζής, STMTS, Μάρια Μπαχά, Αλέξης Κυριτσόπουλος, Βασίλης Παπατσαρούχας και Παύλος Νικολακόπουλος.

v