Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «Πάει έρχεται» το Σάββατο 4/12

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «Πάει έρχεται» το Σάββατο 4/12

Το Mama365 χαρίζει στους τυχερούς αναγνώστες 4 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Πάει Έρχεται» από την ομάδα Artika στο Studio Μαυρομιχάλη, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 17.30. 

Οι νικητές είναι:

ΤΖΙΩΡΤΖΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΓΚΙΤΖΟΣ ΒΛΑΣΗΣ

ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Λίγα λόγια για το έργο:

Ένα ζευγάρι ζει μαζί στο ίδιο σπίτι και μοιράζεται στιγμές αγάπης, αγωνίας και ξεγνοιασιάς. Τί συμβαίνει όμως κάθε φορά που ο ένας από τους δύο φεύγει; Ο αποχωρισμός από καθετί αγαπημένο, είτε στην παιδική, είτε στην ενήλικη ζωή είναι πάντα δύσκολος. Από βρέφη ακόμα, χρειάζεται να μάθουμε ότι κάθε φορά που η μητέρα, ή ένας άνθρωπος που μας φροντίζει, δε βρίσκεται στο οπτικό μας πεδίο, δεν εξαφανίζεται για πάντα!

Η παράσταση, η οποία παιζόταν ήδη όταν έγινε το πρώτο lockdown τον Μάρτιο του 2020, μας μιλάει με απλό τρόπο για τη δυσκολία του αποχωρισμού από το οικείο, το φόβο της μοναξιάς και τη δημιουργική πλευρά της ανεξαρτητοποίησης.

Στοιχεία παράστασης:

  • Ιδέα - Σκηνοθεσία: Μαριλένα Τριανταφυλλίδου
  • Σύμβουλος δραματουργίας: Κατερίνα Αλεξάκη
  • Ερμηνεία: Μαρία Μπαλούτσου, Βασίλης Καζής
  • Σκηνικά – Κοστούμια – Σχεδιασμός εντύπων: Τζελίνα Πάλλα
  • Μουσική: Βασίλης Καζής
  • Φωτισμοί: Γιώργος Αγιαννίτης
  • Φωτογραφίες – Video: GridFox
  • Διάρκεια παράστασης: 40΄
  • Οργάνωση παραγωγής: Artika
  • Υπεύθυνη Τύπου &Επικοινωνίας: Μαρία Κωνσταντοπούλου

Τόπος: Studio Μαυρομιχάλη, Μαυρομιχάλη 134, τηλ. 210 6453330
Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό: 10€ – Μειωμένο (Ανεργίας, Ομαδικό 15 άτομα+): 8€

Η διάθεση των  εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά από την Ticketservices και το Public.

Μέρα και ώρα παραστάσεων:

Κάθε Σάββατο στις 17.30 από τις 9 Οκτωβρίου 2021

Θεατές από 18 μηνών!

Παραστάσεις καθημερινά για τα σχολεία στο θέατρο: 6908881527

Η παράσταση δεν είναι διαδραστική. Ύστερα από 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο, έχουμε καταφέρει να αποδείξουμε πως δε χρειάζεται να δημιουργήσεις διαδραστικές παραστάσεις για να προσελκύσεις το ενδιαφέρον ακόμα και των πολύ νεαρών θεατών, αλλά ότι μπορούν να γίνουν θεατές και να παρακολουθήσουν με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον μία παράσταση χωρίς να δρουν. Κατά τη διάρκεια των παραστάσεων τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι αποστάσεις ασφαλείας. Η ατομική και δημόσια υγεία είναι προτεραιότητά μας.

Λίγα λόγια για την Artika:

H Artika, η ομάδα που έφερε το θέατρο για τις πολύ μικρές ηλικίες στην Ελλάδα, έχει κλείσει 15 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας και δημιουργίας. Είναιμέλος του Small Size Network καιτουμεγάλουΕυρωπαϊκούπρογράμματος«Mapping – a map on the aesthetics of performing arts for early years», Creative Europe 2018-2022. H ομάδα έχει δημιουργήσει θεατρικές παραστάσεις για νεαρές ηλικίες και ενήλικες, καθώς και καλλιτεχνικά βιωματικά εργαστήρια. Έχει κληθεί να συμμετάσχει σε φεστιβάλ στο εξωτερικό στην Ιταλία (La Baracca Testoni Ragazzi), τη Γερμανία (HeliosTheater), την Ουγγαρία (KolibriTheatreFestival), την Αυστρία (Toihaus Theater), τη Ρουμανία (Teatrul Ion Creanga), τη Γαλλία (Ville de Limoges) και το Ιράν (Isfahan Theater Festival).

Στόχος και επιθυμία μας είναι η δημιουργία ενός θεάματος που να μπορεί να αφομοιωθεί από την ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση των παιδιών της πολύ νεαρής ηλικίας, και να τα φέρει σε επαφή με το θέατρο και την τέχνη, μία τέχνη θετική, ελεύθερη, ρομαντική και ποιητική.

Η ομάδα επιχορηγείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και την Ευρωπαϊκή Ένωση (CreativeEurope 2018-2022).

Σελίδα της ομάδας στο Facebook:ArtikaTheatreCompany

Ιστοσελίδα: http://www.artika.co/

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v