Νέα γυναικοκτονία: 49χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του και παραδόθηκε

Νέα γυναικοκτονία: 49χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του και παραδόθηκε

Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η δολοφονία 48χρονης γυναίκας από τον 49χρονο σύζυγό της το βράδυ της Κυριακής, στην Πολίχνη. Πρόκειται για την 14η γυναικοκτονία που σημειώνεται στη χώρα μας μέσα στο 2021 , ενώ τα κίνητρά του δολοφόνου παραμένουν άγνωστα μέχρι αυτή την ώρα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης grtimes.gr, ο 49χρονος, με καταγωγή από την Αρμενία, αμέσως μετά τη δολοφονία μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου όπου και ομολόγησε την ειδεχθή πράξη του. «Παιδιά, σκότωσα τη γυναίκα μου» είπε, σύμφωνα με το Mega, και οι ένστολοι τού πέρασαν αμέσως χειροπέδες.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στη διεύθυνση που υπέδειξε ο 49χρονος όπου βρήκαν νεκρή την άτυχη γυναίκα, επίσης αρμενικής καταγωγής. Το ζευγάρι έχει ένα γιο, περίπου 20 ετών, ο οποίος δεν ζούσε μαζί τους.

Το θύμα έφερε τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα και στο πόδι ενώ το μαχαίρι βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος. Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία της νεκροψίας-νεκροτομής στη γυναίκα για να διαλευκανθεί η αιτία του θανάτου της. 

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ενώ ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα έως το μεσημέρι της Δευτέρας. Στην προανακριτική του απολογία φέρεται να είπε ότι προέβη στην πράξη του επειδή η γυναίκα του τον απατούσε.

Πηγή: voria.gr

v