52χρονη με 11 διαζύγια, ψάχνει ακόμα τον «έναν και μοναδικό»

52χρονη με 11 διαζύγια, ψάχνει ακόμα τον «έναν και μοναδικό»

Η Monette ονειρευόταν τον γάμο από μικρό κοριτσάκι… Στο δημοτικό ακόμα, φαντασιωνόταν πως παντρεύεται τους φίλους του αδελφού της ενώ στο γυμνάσιο, όπως λέει η ίδια, δεν κρατιόταν! Μάλιστα, πριν ακόμα πάρει το απολυτήριο της εγκατέλειψε το σχολείο και παντρεύτηκε το πρώτο της αγόρι. Ο γάμος τους, όμως, δεν κράτησε πολύ.

Λίγο αργότερα, αποφάσισες να παντρευτεί κάποιον με τον οποίο θα περνούσε καλά και θα την έκανε να γελά. Νόμιζε ότι ένας τέτοιος γάμος, αν μη τι άλλο θα έχει διάρκεια στο χρόνο αλλά τελικά διαψεύσθηκε. Το ίδιο έπαθε και με τον τρίτο και τέταρτο γάμο της. 

Η πέμπτη προσπάθεια, παρόλο που της έδωσε την ευκαιρία να γίνει μαμά, απέτυχε επίσης και η Monette εξακολουθούσε να κυνηγάει το όνειρό της: να βρει τον έναν και μοναδικό με τον οποίο θα είναι μαζί για πάντα! Ωστόσο, για τον πέμπτο της σύζυγο δήλωσε πως είναι ο έρωτας της ζωής της ίσως γι’ αυτό να τον παντρεύτηκε δύο φορές!

Οι γάμοι νούμερο 6 και νούμερο 7 δεν άργησαν να έρθουν. Μάλιστα τον έκτο της σύζυγο, ο οποίος ήταν καλός και ευγενικός σύμφωνα με τα λεγόμενά της, τον παντρεύτηκε δύο φορές! Κι ενώ κάποιοι ίσως να έβαζαν στοπ μετά και τον 7ο αποτυχημένο γάμο, η Monette συνέχισε. 

«Τον όγδοο άντρα μου τον γνώρισα μέσω Διαδικτύου και μετά μια εβδομάδα βρεθήκαμε στο Βέγκας και παντρευτήκαμε» ανέφερε σε μια συνέντευξη. Όπως καταλάβατε, ούτε αυτός γάμος κράτησε και ακολούθησαν ακόμα δύο. «Ο Νούμερο εννέα ήταν ένας πολύ χαρισματικός τύπος αλλά και το είδος του άντρα που δεν πρέπει να σε ελκύει! Με τον δέκατο σύζυγό μου γνωριζόμασταν από το δημοτικό, αλλά έπρεπε να παραμείνουμε δυο καλοί φίλοι. Ήταν λάθος που παντρευτήκαμε» λέει σήμερα η 52χρονη γυναίκα. 

«Δεν παντρεύτηκα ούτε μια φορά έχοντας στο μυαλό μου ότι μπορεί να χωρίσω! Κάθε φορά που γνώριζα κάποιον, ένιωθα πως είναι ο ένας και μοναδικός που θα περάσω μαζί του την υπόλοιπη ζωή μου» εξομολογείται. «Αλλά δυστυχώς δεν γνώρισα ακόμα τον άντρα της ζωής μου και δεν θα σταματήσω να ψάχνω μέχρι να τον βρω», συμπληρώνει.  

Ωστόσο, πρέπει να της αναγνωρίσουμε πως, παρόλο που οι συνολικές προτάσεις γάμου που δέχτηκε ήταν 28, εκείνη υπέκυψε μόνο στις 11…

Πηγή: mirror.co.uk

v