Κερδίστε 5 διπλά βραχιολάκια για τον «Αστερόκοσμο» στη Θεσσαλονίκη από 1/1 έως 8/1

Κερδίστε 5 διπλά βραχιολάκια για τον «Αστερόκοσμο» στη Θεσσαλονίκη από 1/1 έως 8/1

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας διαγωνισμού και κερδίστε 5 διπλά ημερήσια βραχιολάκια (1 για το παιδί και 1 για τον συνοδό του), για τον «Αστερόκοσμο» στη ΔΕΘ (Θεσσαλονίκη). Τα βραχιολάκια ισχύουν από το Σάββατο 1/1 έως την Παρασκευή 7/1, όποια μέρα επιθυμείτε να επισκεφθείτε το πάρκο (δείτε παρακάτω τις ώρες λειτουργίας). 

Οι νικητές είναι οι:

ΦΟΥΝΤΟΥΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΧΑΝΤΖΑΡΑ ΜΑΡΙΝΕΛΑ

ΤΣΑΜΑΔΙΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

ΠΑΡΙΣΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΚΟΣΣΟΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

 

Για μια ακόμη χρονιά η Μαγεία του «Αστερόκοσμου» επιστρέφει στους εξωτερικούς χώρους της ΔΕΘ για να μοιράσει χαρά, χαμόγελα και πάνω απ’ όλα αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους!

Από τις 11 Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2022 ο Άη Βασίλης παρέα με τα ξωτικά του θα υποδέχεται με ασφάλεια τον κόσμο σε ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρκο γεμάτο φως και κέφι!

Με 16 παιχνίδια Λούνα Παρκ (Music Express, Tagada, Shock Wave, Crazy Dance, Chaos,Καρουζέλ, Χριστουγεννιάτικα Τρενάκια, κλπ) ένα τεράστιο Παγοδρόμιο 400 τ.μ., το Σπίτι του Άη Βασίλη και Καθημερινές Παραστάσεις Καραγκιόζη, Show Σαπουνόφουκας και τα πιο ξεχωριστά Δρώμενα με τα θεότρελα Ξωτικά, o «Αστερόκοσμος» είναι έτοιμος να μοιράσει απλόχερα τη Μαγεία του!

Ώρες λειτουργίας

Ο «Αστερόκοσμος» θα λειτουργεί καθημερινά 17:00-23:00 τις καθημερινές ενώ Σαββατοκύριακα και από τις 24 Δεκεμβρίου θα λειτουργεί από τις 11:00-23:00.

Το Πάρκο θα λειτουργεί βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία από τον Covid19 και έτσι η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε Ενήλικες Εμβολιασμένους & Νοσήσαντες με την επίδειξη του σχετικού Πιστοποιητικού, ενώ παιδιά από 4-17 ετών θα μπορούν να εισέρχονται με Self Test 24 ωρών (δηλωμένο στη σχετική πλατφόρμα).

Τιμή Εισιτηρίου: €7

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v