Μαμά άργησε να παραλάβει την κόρη της από τον παιδικό και την βρήκε κλειδωμένη!

Μαμά άργησε να παραλάβει την κόρη της από τον παιδικό και την βρήκε κλειδωμένη!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε έναν παιδικό σταθμό στη Φλόριντα, όταν μια μητέρα βρήκε τη δίχρονη κόρη της μόνη και κλειδωμένη μέσα σ' ένα σκοτεινό δωμάτιο του κτιρίου. Η Stephanie Martinez είχε καθυστερήσει λίγα λεπτά να πάρει την κόρη της απ' το σχολείο, όμως, ποτέ της δεν φανταζόταν αυτό που συνέβη.

Το δίχρονο κοριτσάκι είχε σκαρφαλώσει σε μια καρέκλα για να βλέπει από το παράθυρο της πόρτας και έκλαιγε συνεχώς. Η τρομοκρατημένη μητέρα κάλεσε το 100 και αγκάλιασε το παιδί της μόνο όταν έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία και άνοιξε τις πόρτες του κτιρίου.

Η υποδιευθύντρια του παιδικού σταθμού, Nichole Burrillo, δήλωσε στην αστυνομία ότι η ίδια και μια δασκάλα, η Lucilena Viggiano, ήταν οι τελευταίοι υπάλληλοι που είχαν μείνει στο σχολείο και ήταν υπεύθυνες για το κλείσιμο.

Η Burrillo δήλωσε ότι η Viggiano χρησιμοποιεί μια συσκευή tablet για να ελέγχει τον αριθμό των παιδιών πριν κλείσει τον παιδικό σταθμό, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας που επικαλούνται ως πηγή τα τοπικά μέσα.

Ο παιδικός σταθμός κλείνει κανονικά στις 6 το απόγευμα, αλλά πολλές φορές το προσωπικό μέχρι μένει αργά, καθώς αρκετοί γονείς καθυστερούν να πάρουν τα παιδιά τους. 

Η Burrillo και η Viggiano δήλωσαν στην αστυνομία ότι έφυγαν και οι δύο γύρω στις 6:20 μ.μ. Η Martinez έφτασε οκτώ λεπτά αργότερα και όπως είπε δεν έλαβε κανένα τηλεφώνημα από τον παιδικό σταθμό για να την ενημερώσει ότι το παιδί της ήταν ακόμα εκεί.

Όταν έφτασε στον παιδικό σταθμό, η μητέρα είδε ότι ο χώρος στάθμευσης ήταν άδειος και το κτίριο κλειδωμένο. Η Martinez είπε ότι η Anastasia ακούγοντάς την έξω από το κτίριο, κατάφερε να σκαρφαλώσει σε μια καρέκλα δίπλα στο παράθυρο και να σηκωθεί για να τραβήξει την προσοχή της.

Και οι δύο υπάλληλοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ η υπόθεση δεν έχει λήξει.

«Είναι το χειρότερο συναίσθημα που έχω νιώσει ποτέ. Αισθάνεσαι αβοήθητος», δήλωσε η Martinez. «Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα για να την παρηγορήσω. Σίγουρα έκλαιγε όλη την ώρα που ήταν εκεί μόνη της».

Ακόμη, πρόσθεσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του παιδικού σταθμού για να «διασφαλίσει ότι τίποτα τέτοιο δεν θα συμβεί σε άλλο παιδί», ανέφερε ο δικηγόρος της σε δήλωσή του σε τοπικό μέσο.

Πηγή: dailymail.co.uk

v