Ουκρανία: 23χρονη γέννησε σε καταφύγιο κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών

Ουκρανία: 23χρονη γέννησε σε καταφύγιο κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών

Ενώ οι ρωσικές δυνάμεις εισβολής βομβάρδιζαν το Κίεβο, άντρες, γυναίκες και παιδιά βρήκαν καταφύγιο στους σταθμούς του μετρό για να προστατευθούν. Ωστόσο, μια 23χρονη γυναίκα ίσως είχε περισσότερους λόγους να φοβάται αφού περίμενε από λεπτό σε λεπτό να γεννήσει!

Λίγο πριν τις 20:30 της Παρασκευής, κι ενώ οι μάχες μαίνονταν έξω από το μετρό, η μικροσκοπική Mia, αποφάσισε να έρθει στον κόσμο. Τις κραυγές της μητέρας άκουσε η ουκρανική αστυνομία που έσπευσε να βοηθήσει, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Ένας αστυνομικός ανέφερε πως βοήθησαν την 23χρονη να γεννήσει το κοριτσάκι της ενώ κάλεσαν ασθενοφόρο που μετέφερε μαμά και βρέφος στο νοσοκομείο, όπου παραμένουν ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες και είναι καλά στην υγεία τους. 



«Η Mia γεννήθηκε σε καταφύγιο κατά τη διάρκεια βομβαρδισμών στο Κίεβο και η μαμά της είναι χαρούμενη μετά από αυτόν τον δύσκολο τοκετό» ανέφερε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ουκρανικού Κοινοβουλίου, Hannah Hopko, καλώντας τις μητέρες της Ρωσίας και της Λευκορωσίας να διαμαρτυρηθούν για τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία. 

Πηγή: Dailymail.com

v