Με 3 βιβλιοθήκες έφτιαξε ΚΑΙ παιδικό κρεβάτι ΚΑΙ μυστική γωνιά διαβάσματος!

Με 3 βιβλιοθήκες έφτιαξε ΚΑΙ παιδικό κρεβάτι ΚΑΙ μυστική γωνιά διαβάσματος!

Μια μητέρα θέλοντας να εξοικονομήσει χώρο στο δωμάτιο της κόρης της, σκέφτηκε έναν εκπληκτικό και πρωτότυπο τρόπο για να το πετύχει. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν 3 βιβλιοθήκες και μπόλικη φαντασία!

Παρουσιάζοντας το έξυπνο hack της στην πλατφόρμα του TikTok, η μαμά χρησιμοποίησε τρεις βιβλιοθήκες Ikea για να σχηματίσει τη βάση του κρεβατιού. Τις τοποθέτησε με τέτοιο τρόπο μεταξύ τους ώστε να σχηματίζουν το γράμμα U. Με αυτόν τον τρόπο κάποιος μπορεί να εισέλθει στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Από πάνω έβαλε ένα μεγάλο κομμάτι κόντρα πλακέ, για να μπορεί το στρώμα να «καθίσει» άνετα.

@manda.bear.joy I ✨LOVE✨ how this project turned out! #hiddenreadingnook #bedroom #aesthetic #ikea #readingnook #TheAdamProject #TurboTaxAlphorn ♬ original sound - MandaBearJoy

Με αυτή την έξυπνη ιδέα η μαμά εξοικονομεί χώρο, καθώς τα ράφια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση παιχνιδιών και μικροαντικειμένων, ώστε το καθάρισμα να γίνει ακόμα πιο εύκολο.

Ακόμη, η γωνιά διαβάσματος προσφέρει την αίσθηση ενός μικρού φρουρίου, στο οποίο το παιδί θα απολαμβάνει να κάθεται με τις ώρες. Όπως ήταν φυσικό, το βίντεο σχολιάστηκε θετικά από τους χρήστες που έσπευσαν να συγχαρούν τη μαμά για τη λαμπρή της ιδέα.

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v