Τζέιν Φόντα: «το σεξ γίνεται καλύτερο για τις γυναίκες όσο μεγαλώνουν»

Τζέιν Φόντα: «το σεξ γίνεται καλύτερο για τις γυναίκες όσο μεγαλώνουν»

Η Τζέιν Φόντα είναι γνωστή όχι μόνο για το ταλέντο της και την ακτιβιστική της δράση αλλά και για την τόλμη της να μιλάει ανοιχτά για θέματα ταμπού.

Έτσι, η 84χρόνη ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική της ζωή και μάλιστα να εξηγήσει γιατί το σεξ γίνεται καλύτερo για τις γυναίκες όσο μεγαλώνουν.

κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον Άντι Κόεν για την εκπομπή του SiriusXM «Andy Cohen Live», αποκάλυψε πως όσο μεγαλώνει, τόσο καλύτερα περνάει στο κρεβάτι της. Αιτία; «Οι γυναίκες όσο μεγαλώνουν αποβάλλουν τον φόβο και την ντροπή του να ζητήσουν ό,τι τους αρέσει».

«Όσο μεγαλώνουν οι άνθρωποι είτε γίνονται καλύτεροι στο σεξ, είτε κλίνουν σε κακές συνήθειες», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Οι γυναίκες νομίζω πως γίνονται καλύτερες συνήθως, επειδή δεν έχουν πια τον φόβο να ζητήσουν ακριβώς αυτό που χρειάζονται».

Η διάσημη ηθοποιός έδωσε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τις… απαιτήσεις μια γυναίκας. Η ίδια εξήγησε: «Χάνουμε πάρα πολύ χρόνο, επειδή δεν θέλουμε να πούμε "περίμενε ένα λεπτό, κρατήσου, πήγαινε πιο αριστερά κλπ". Δεν θέλουμε να τους κάνουμε να νιώσουν άβολα και εμείς συμβιβαζόμαστε. Όταν μεγαλώνουμε όμως, ξαφνικά σκεφτόμαστε μόνο ότι ξέρουμε τι θέλουμε» και συμπλήρωσε: «Εγώ πλέον, σκέφτομαι "ξέρω τι ψάχνω, δώσε μου αυτό που θέλω"», συμπλήρωσε η Οσκαρική ηθοποιός.

Υπενθυμίζεται πως την περίοδο αυτή, η Τζέιν Φόντα είναι ελεύθερη και μάλιστα, είχε δηλώσει πως δεν θέλει να μπει ξανά σε άλλη σχέση. «Δεν θέλω να είμαι ξανά σε σχέση, σεξουαλική σχέση. Δεν έχω αυτή την επιθυμία», είχε δηλώσει.

Στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε περάσει από τρεις γάμους. Το 1965 παντρεύτηκε τον Ρότζερ Βαντίμ, με τον οποίο τελικά χώρισαν το 1973. Στη συνέχεια, την καρδιά της κέρδισε ο Τομ Χέιντεν. Αν και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας αμέσως μετά το πρώτο της διαζύγιο, ο γάμος τους χάλασε το 1990. Ο τελευταίος της γάμος ήταν με τον Τεντ Τέρνερ το 1991 και κράτησε έως το 2001.

Πηγή: in.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v